Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora? (zamčeno)
Moderátor: Moderátoři
- jova1
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
IMG_4349.JPG- (28.25 KiB) Staženo 118 x
-
IMG_4354.JPG- (37 KiB) Staženo 108 x
-
IMG_4351.JPG- (33.21 KiB) Staženo 109 x
-
IMG_4344.JPG- (37.19 KiB) Staženo 104 x
-
IMG_4339.JPG- (39.28 KiB) Staženo 96 x
radioelectrum píše:To Nikdo nechodíte na SD ? Neob se všici bojíte sem něco dát ?
Mám moc malý byt. Sběratel ze mě nebude. To dřevěné rádio jsem musel věnovat jednomu kolegovi.
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ent+++luxe
- radioelectrum
Ten Telefunken 40 má docela kompletní vnitřek, škoda že nebyl k mání před časem kdy mi jeden kolaga nabízel na něj skříň. Philips 930A nádherné šasi, to si jistě koupí někdo kdo jej má předělaný. byla by veliká škoda kdyby všechno toto skončilo v drtiči.
- jova1
- Kontaktovat uživatele:
- radioelectrum
1- byl to šílenec a vše je třaba vyhodit, nic od toho šílence nemá cenu vždyď byl chorobný tím že dělal do elektroniky místo toho aby o by normální čklověk chodil do hospody a fandil fotbalu.
2. byl to šílenec a vše je třaba prodat, vždy´d do toho dal veškeré svoje peníze, a veškeré úsilí, tak to bude mít cenu mnoha miliónů. Budeme hodně bohatí. Vždyď známý co dělá IT technika nikdy takové stré věci neviděl, a říká že se některá rádia na Aukru pordají i za tisíce, takže ty co máme my mají jistě cenu desetitisíců.
radioelectrum píše:To Nikdo nechodíte na SD ? Neob se všici bojíte sem něco dát ?
Což o to.Myslim žebysme chodili všichni,ale třeba mě leckde vyhodili že se to nesmí a že to maj připravený na odvoz a různý dětský výmluvy.Tak už to ani nezkoušim.Ikdyž jsem jim mával penězma před hubou a i jinejma naturáliema tak nikdo nic nepovolil.To třeba dřív,začátkem 80tých let na skládce v Pečkách u Kolína,to bejvali žně.Hlídač nepohrdnul jedním lahváčem a pustil každeho kdo mu něco přines.Vozilo se tam z Tesly vše co bylo nad normu.Součástky,metráky kupráku....Prostě co člověk stačil uvézt tak to bylo jeho.Dneska ani prd.Ještě že máme ty Holice,kde se dá ledasco splašit
- radioelectrum
Jiný případ opačlý, kde asi měsíc po pohřku jeden co se s ním vůbec neznal došel k němu domů a ptal se jeho dcery co je s ním že se neozývá na pásmu. Potom se od ní dozvěděl že je posmrti a tak že to jako neví, projevil upřímnou soustrast,že je strašná škoda že mu nebyl na pohřbu, a že se pravidelně bavili na pásmu a kamarádili se na elektroburzách.
Nakonec si odvezl několik aut věcí včetně radiostanice rok staré zadarmo.
Odvezl si i jeden můj bezcenný krám co u něj byl na sladění, ale to nechme být.
Jeho dcera nakonec byla ráda že to dostal takový hodný pán co měl tatínka moc rád...
- radioelectrum
- radioelectrum
Včetně jehly, kompletní, jen chybý kotouč, ten je kovový a ve sběrně za něj jistě dají mnohem více než za celý funkční gramofon.
- Přílohy
-
NC470.jpg- (129.89 KiB) Staženo 82 x
http://gramofony.wz.cz/index.html