HP 550 - vypaduje graficka karta

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Pwn3r

HP 550 - vypaduje graficka karta

#1 Příspěvek od Pwn3r »

zdravim

mam notebook HP 550, windows 7 32-bit, vypaduje na nom graficka karta (Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)), (po zapnuti niekedy rozhadže obraz a zamrzne alebo keď ho prebudim zo spanku) robi to od vtedy keď som nainšťaloval oficialny ovladač zo stranky od intelu, nemôžem sa zbaviť teraz noveho ovladača, po odinštalovani grafickej karty mi vždy nainštaluje tento novy, vo vlastnostiach nemožem dať vratiť zmeny ovladača, skušal som aj hľadať a nahradiť ovladače z inštalačky od windowsu ale vždy mi nabehne že tento novy je idealny,
je možnosť ešte obnoviť windows obnovenim systemu ale tym padom mam tu nainštalovane programy ktore by som stratil a som momentalne na dovolenke a ich potrebujem, da sa to nejako ručne odstaniť a nahradiť povodnymi od microsoftu?
MetalGod

#2 Příspěvek od MetalGod »

Jseš si jistej tím, že je to právě chybou ovladače a ničím jiným?
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Pwn3r

#3 Příspěvek od Pwn3r »

po nainštalovani ovladača sa mi takto nespraval notebook, keď tam bol povodny fungovalo to dobre
pepik9

#4 Příspěvek od pepik9 »

To instalační CD asi nebylo dodáno s notebookem, je univerzální ? Na stánkách HP je pro něj maximálně Vista. Win7 byly vydány v 10/2009 a ovladače na stránkách Intelu mají stejné datum, takže těžko tam bude něco jiného. Zkoušels 1, 2 ?
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“