Sada 14A - Key Automation automatické zavírání brány

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Sada 14A - Key Automation automatické zavírání brány

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Co to je zač sada automatické zavírání brány KEY 14 -A ?díval jsem se na internetu a nenašel eshop kde bych si zjistil orientačně cenu díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
markoni
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od markoni »

a schéma zapojení bych potřeboval díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
markoni
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Zas budu obtěžovat s dalším problémem pořád se kazí key automation typ http://www.kovian.cz/cz/POHONY-A-MOTORY ... l=key%2014 které mám jeden a půl roku a pořád máme s tím problémy už jsou vyměněny nebo opraveny oba dva motory i když nevím jestli komplet protože na obou motorech byla dána jen ozubená kolečka ,vyměněna komplet druhá řídicí elektronika a zas se to pokazilo ta závada se projevila že nejde pohnout s jedním křídlem brány tam už nejde co vyměnit to je fakt záhada už je s toho nešťastný i technik co nám to instaloval a chodí to opravovat máme to zatím v záruce.Potřeboval bych kompletní schéma těch motorů a řídící elektroniky pomocí googlu jsem nic nenašel díky za pomoc.
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Pokud je to v záruce, kašli na schémata a REKLAMUJ - máš to zadarmo. Uvědom si, že po třetí reklamaci tý samý závady máš nárok na vrácení peněz a budeš si moct koupit kvalitnější systém a ne takovou šitku, co se pořád sere. Když reklamační možnosti v době zákonný záruky prošvihneš, zůstane ti šitka na krku (respektive v bráně) a budeš most kupovat novou za další peníze.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Poradna“