Sny
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pár příkladů :
- v roce 4027 mě dívčina na ulici řekne, že jim zrovna vládne Karel "stý". Tak druhý den počítám, jestli za 2000 let se dá vystřídat sto Karlů a vypadá to reálně...
- motám se po Brně ve stejné budoucí době, zrovna jsem totiž utekl z letiště, protože se chci vrátit domů a hledám něco jako taxi či autobus. Pořád se pohybuju v nějakým kruhu ulic a náměstí - m.j. to se ve snu často stává - ale já se časem dozvím zprávu, že po vystoupení z letadla je každému přidělen určitý lokální časoprostor, kde se může pohybovat a dál se za žádou cenu nedostane.
- boční ulice z náměstí vypadají, jako když Las Vegas vymře na mor.
A do toho dopravní podnik města Brna - když chcete mít platný lístek, nejenom, že si ho musíte cvaknout, ale na zadní straně musíte vyplnit to, co převážíte, a po mě revizorka chtěla vypsat i složení kečupu v lahvi. Takže za dobu toho snu jsem vyfasoval tři pokuty...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- Artaban001
Zajímalo by mě, co to znamenalo, když se mi stále zdálo o škole - že jsem stále musel chodit do školy, i když mi ve snu bylo třeba 50.
A pak další - stále jsem se někde objevoval nahej, a většinou na veřejnosti. A furt jsem se snažil sehnat nějaký hadry, abych se mohl oblíct..
Teď se mi poslední dobou nějak sny nezdají. V noci lehnu, a najednou je ráno a vstávám. Nic mezi tím..
Erotických snů mám hrozně málo, přestože konzumuji tvorbu Richarda Kerna. http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Kern
Taky mám pocit, že mě můj mozek varuje: "Podívej, jaké obrazové vjemy dokážu vytvořit. A to jsem přitom zcela střízlivý. Nepokoušej se do mě dostat žádný drogy, ani mě uvést do nestandardního stavu, jinak uvidíš věci, které nikdy nechceš zažít."
Nestandardní stavy zažil asi každý při nějakém horečnatém onemocnění. Při podání vhodných houbiček to musí být přímo peklo.
Často sny souvisí s tím, co jsem ten den četl, nebo dělal.
- serviceman
serviceman píše:Docela zajímavé je, když si člověk ve snu uvědomí, že je to jenom sen. Pak si troufne i na věci, do kterých by normálně nešel.
Měl jsem několikaměsíční období zhruba v 17,18 letech (je mi 2x tolik) co jsem zažíval lucidní snění a taky sny na pokračování. Pravda, zřejmě to bylo bouřlivou chemií, ale byla to taková síla, že jsem byl schopný prospat celé dny takřka nonstop. Po nějakém čase jsem si zpětně mimochodem uvědomil, že každá mysl má zřejmě nějaký "etický kodex", jelikož jsem (ikdyž jsem si byl vědom že sním) nebyl schopen některé věci provést.