Jak najít díru v bazénu?
Moderátor: Moderátoři
- monterjirka
Jak najít díru v bazénu?
Napadlo mě vzít mikrofon, sluchátka, zesilovač se zdůrazněním vyšších frekvencí, nafouknout a poslouchat, jestli nebude slyšet syčení, které jen tak uchem neslyším.
Blbost?
Nezkoušel jste někdo něco podobného?
Ha, Sandal byl rychlejší... Ale je vidět, kdo má svářečák nebo něco řeší s jakýmkoliv plynem - tohle je základní věc pro zkoušení těsnosti...
A kutilmile - nelituju tě
Opravdu, takhle jsem viděl opravený 2 bazény, jeden na haciendě Vasila Mohority ve Štítě u Chlumce n.C. Celá finta je, že to kafe zateče do průsaku, tam naboptná a průsak zatáhne. Samozřejmě to funguje jen u betonu a sladký vody, na slaný ne. Pak se bazén vypustí a umeje. Nedoporučuje se ho nechat dlouho bez vody, jinak zase začne týct.
Jirka
EKKAR píše:kdo má svářečák nebo něco řeší s jakýmkoliv plynem
Svařit umim akorát sedmičku červenýho a s plynem si radši nezahrávám
Zato jsem si všimnul borců na stavbě, jak zkoušej těsnost stabilního hasícího systému. Nafoukaj vzduchem na několik atmosfer a běhaj s rozprašovačema a hlídaj bublinky...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jo, a to nařízení EU - kdysi tady kdosi řešil čidlo pádu dítěte do rybníka, a teď to tady máme. Nějakej vůl z Bruselu čte EB.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Artaban001
Jak myslíš, že jsem si zadělával díru v chladiči u filcky? Do expanzky jsem nasypal půl pytle Melty, dolil vodou a po "uvaření" to přestalo týct. A těsní to doteď, a to mi předevčírem pod kopcem rupnul klíňák, přede mnou se dvacítkou šourala kolona důchodců (no, on je to kopec pořádnej, samá prudká zatáčka, ale i s filckou se dá vyjet za kvílení gum sedmdesátkou), jež nebylo možný předjet, a už v půlce kopce ručka teploměru za rohem. Teplota jak kráva, tlak jak kráva (něco unikalo víčkem, to jo), ale Melta z Pardubic drží a držíCeleron píše:Venkovní nevím, ale vnitřní kachličkáč jo. Koupíš 20 kg nejhoršího kafe- vejmětu, co se dá koupit, semeleš a naházíš do bazénu a pustíš protiproud nebo aspoň filtraci bez patrony. No a asi za týden ten bazén přestane týct.
Opravdu, takhle jsem viděl opravený 2 bazény, jeden na haciendě Vasila Mohority ve Štítě u Chlumce n.C. Celá finta je, že to kafe zateče do průsaku, tam naboptná a průsak zatáhne. Samozřejmě to funguje jen u betonu a sladký vody, na slaný ne. Pak se bazén vypustí a umeje. Nedoporučuje se ho nechat dlouho bez vody, jinak zase začne týct.
Jirka
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill