Vývojové prostředí Delphi XE6

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Vývojové prostředí Delphi XE6

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Nemáte někdo typ jak získat vývojové prostředí Delphi XE6 které zvládne naprogramovat aplikaci pro android ? díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
CAMaFo

#2 Příspěvek od CAMaFo »

Už je verze XE7:
http://www.embt.cz/cs/
pocitujlasku

#3 Příspěvek od pocitujlasku »

zakupit, alebo vyskusat 30-dnovu verziu.
Pre android je cele vyvojove java prostredie zadarmo, v delphi su vysledne programy strasne velke, aj ked je to len cisty formular (niekolko MB)
No vidis, a tak si sa bal
markoni
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od markoni »

No nekupte to :D já jsem jen invalidní důchodce, pochybuji že kdo to má myslím z nás nadšenců že by vrazil takové prachy.Profesionálům se nedivým oni si nemohou dovolit programovat na warezu
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Na vytvaranie aplikacii pre Android nemusis nic kupovat.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od markoni »

No jo na vytvoření aplikace pro android jsem zkoušel v Eclipse nebo jak se to jmenuje ale to pro mne je nový jazyk a v delphi jsem jak doma nebo skoro celý život jsem dělal nebo lépe zkoušel v pascalu potažmo v delphi 7 a jak se říká starého psa novým kouskům nenaučíš.díky
CAMaFo

#7 Příspěvek od CAMaFo »

To plně chápu.Já mám Delphi7 prof koupenou.Čas od času v tom něco píšu řadu let.Člověku se nechce přecházet na něco jinýho.
pocitujlasku

#8 Příspěvek od pocitujlasku »

Ja mam XE5 - kupila firma, pre ktoru pracujem, ale realne spravujem projekty v Delphi 7 - je neuveritelne, ze veci skompilovane v D7 funguju aj na W8 :)
No vidis, a tak si sa bal
ohryzek36

#9 Příspěvek od ohryzek36 »

Jesli jde o to sehnat to Delphi tak říkajíc neoficiálně (prostě to ukrást na domácí použití), tak se dá sehnat cokoliv, akorát občas může být problém s bezpečností (viry a tak) a pochopiteleně i s legálností (...).

Máš SZ s odkazem.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“