pamätať si predošlé nastavenie okna v XP
Moderátor: Moderátoři
pamätať si predošlé nastavenie okna v XP
Viem, že to ide nastaviť, ale už si nepamätám kde, alebo je chyba v systéme..... poradí mi nejaký znalec systému XP Home?
/nie, nepoužijem iný OS, lebo tento mám legálne predinštalovaný na skrytej partícii a v prípade potreby je možné systém jednoducho obnoviť/
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Příklad - PSPAD s EN klávesnicí, FF s českou klávesnicí apod.
Zatím to jako otrok přepínám ručně - a občas se zapomenu a hlavně youtube to ocení, lépe řečeno občas se úplně zblázní...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Dá sa nastaviť /zmeniť nastavenie/ pomocou kombinácie kláves ctrl-shift, ctrl-alt, alt-shift
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
jandu píše:Prepínanie jazyka klávesnice sa nastavuje v Ovládací panely - miestne a jazykové nastavenia - jazyky - púodrobnosti - nastavenie klávesov.
Přepínat to umím, ale byl bych rád, kdyby si to XP taky pamatovaly a příště se programy otevíraly se stejným nastavením jazyka. Ale prý je to celkem problém, chtělo by to nějakou utilitku...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Příklad pro přepínání klávesnice, přeložený do exe, je ke stažení zde.
V .ini souboru lze nastavit názvy aplikací, pro které je navolen jiný jazyk, jehož kód lze také nastavit. Vyzkoušel jsem to, funguje to, jen místo "notepad" je třeba napsat "Poznámkový blok" a pod.
Jistě lze tedy script upravit k "obrazu tvému".