VR 21 160Mhz (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
Tam jsem už zkoušel a s nulovým výsledkemok1hga píše:zkus to na http://www.cbradio.cz/ a určitě se někdo najde s náhradními díly na VR21 . . .
To bude nejspíše tím ale beru to jako odrazový můstek se pokusit sám a doufám že se někdo najde do případně poradí a ukáže.Ozvala se relativně spousta lidí ale že to dělali někdy před několik lety a teď nemají vybavení a podobně co jsi mi poslal ty odkazy tak se všude řeší FM syntéza a řízení ale nikde už nkdo nenapíše jak na PA či vstupy.ok1hga píše:no jo, dříve to měli skoro všichni, co se v něčem hrabali . . .
dnes je to už moc dlouho nepoužívané zařízení . . .
ok1hga píše:cechpk píše:co jsi mi poslal ty odkazy tak se všude řeší FM syntéza a řízení ale nikde už nkdo nenapíše jak na PA či vstupy.
to je protože se předpokládá, že zájemce, který bude stavět ústřednu to ostatní zná . . . a že to pro něj není problém upravit a nastavit . . .
To bude ten problém když si pořídím tovární zařízení a bude klid.....
ok1hga píše:cechpk píše:co jsi mi poslal ty odkazy tak se všude řeší FM syntéza a řízení ale nikde už nkdo nenapíše jak na PA či vstupy.
to je protože se předpokládá, že zájemce, který bude stavět ústřednu to ostatní zná . . . a že to pro něj není problém upravit a nastavit . . .
To bude ten problém když tak si pořídím tovární zařízení a bude klid.....