Zkušenosti se sběrnými dvory a mobilními svozy odpadu
Moderátor: Moderátoři
Zkušenosti se sběrnými dvory a mobilními svozy odpadu
Popřípadě jestli není v okolí Mohelnice nějaké sběrné místo.A jak to tam chodí,pustí mně tam??
dsr
Sendyx píše:Jestli vypadáš jako stará pračka nebo televizor, tak tě tam pustí v pohodě.
Ta tvoje rada je mně na prd
-
PavelFF
Pak už záleží na tobě, jak se domluvíš se správcem , neboť "Lidé jsou různé".
O sběrném dvoře bys měl nalézt informaci na stránkách města. Tam bývá otvírací doba a adresa.
ed
PavelFF píše:I celkem malá města mají dnes sběrné dvory, kam občané mohou zdarma odvážet odpad v rozumném množství. Takže pustit tě tam musejí, když tam půjdeš vyhodit třeba staré papíry nebo PET flašky.
O sběrném dvoře bys měl nalézt informaci na stránkách města. Tam bývá otvírací doba a adresa.
V Mohelnici sberny dvur neni.Pusti me treba v olomouci kdyz sem z mohelnice.
h
PavelFF píše:I celkem malá města mají dnes sběrné dvory, kam občané mohou zdarma odvážet odpad v rozumném množství. Takže pustit tě tam musejí, když tam půjdeš vyhodit třeba staré papíry nebo PET flašky.
A muzu si odtamtud neco odnest --- elektroniku??
Zrovna shanim jakekoliv 16mm filmy.
Nebyly by nejake fotky toho elektra??
ui
bumpkin píše:Myslím,že si odtamtud neodneseš nic.Oni mají zákaz nakladat s tim odpadem jinak,než ho ekologicky zlikvidovat.A je to samozřejmě logické.
A co kdybych mu vrazil do ruky flašku nebo kilo.
-
PavelFF
Tak nad tím jsem nepřemýšlel - mě pustili v Brně vždycky. Nesmí tě prozradit přízvuk:-)) . Myslím, že je jedno odkud jsi. Přece lidi z vesnice to tam taky mohou vozit - i když to raději zavezou do lesa.Pusti me treba v olomouci kdyz sem z mohelnice.
Občanku po tobě nikdo nebude chtít (rozhodně ne, pokud tam přineseš tři PET flašky).
Je fakt, že když jsem tam vezl tři pytle stavební sutě, tak jsem už musel něco platit, ale jestli mě legitimoval, to si nepamatuju.
Domluva bývá různá, to musíš vykoušet. V Brně v jednom dvoře dělali trochu ouchcapky, že se nic nesmí odvážet. Ve druhém pan vedoucí nebyl proti . Dokonce jsem na dně poloprázdného kontejneru našel nějakého pána (spíš inženýr, vědec, než bezdomovec) který na můj dotaz "Budete si ten zdroj brát?" odpověděl nerudně "Samozřejmě, co ste si myslel.
Ale asi je to taky závislé na tom, čím tu svou žádost doložíš.
Za fľašku by boli ochotnejší ! Ale záleží na koho narazíš ! No nie aby boli radi že sa toho zbavia však by aspoň ušetrili na eko likvidácii !!!