CHANCHONG model LF22X669- Vyřešeno

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
fredis

CHANCHONG model LF22X669- Vyřešeno

#1 Příspěvek od fredis »

Zdravím. Jedná se o téměř stejnou TV co už se tu řešila: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=53120
Invertor se zdrojem je naprosto stejný. Vyměněny dva nafoukance, ale stav stejný. Všechna napětí odpovídají, zvuk jde a při nasvícení je vidět i obraz. Při zapínání displej problikne, ale se zbarvením do červena. Mám podezření na trubice. Může mi to někdo potvrdit, popřípadě vyvrátit? ENA ve STBY je 0V, po najetí do trvalého svitu zelené LED 4,245V. ADJ ve STBY je 4,558V, po najetí 0V. Díky.
Naposledy upravil(a) fredis dne 08 dub 2015, 18:14, celkem upraveno 1 x.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Zafarbenie do cervena ukazujena vadne trubice. Skus ich s nejakym inym invertorom.
fredis

#3 Příspěvek od fredis »

Díky. Jiný invertor právě nemám. Navíc v tom jednom vláknu buď radovanhlaváček nebo brožíček psal, že trubice sehnal pouze kratší a má tmavé okraje. Tak nevím, jestli se do toho mám pustit.
fredis

#4 Příspěvek od fredis »

Potvrzeno, trubice KO. Jiné, sice trošku kratší, svítí. Neví někdo jaké jsou tam použité? Zvažuju, jestli se mám případně do výměny pustit. Ještě jsem to nedělal. :oops:
fredis

#5 Příspěvek od fredis »

Úspěšně vyřešeno náhradou LED kitem.
Peterseal

#6 Příspěvek od Peterseal »

Vedel by si prosim ta napisat trosku blizsie?
Lebo uz dlho sa pohravam s myslienkou CCFL menit za LED, ale prilis dobre referencie na to na internete nie su.
fredis

#7 Příspěvek od fredis »

No koupil jsem kit za 22" CCFL a tím jsem trubice nahradil :lol: . Jo, ještě to chtělo úpravu napájení. Jinak spokojenost. Pro mně je podstatný výsledný obraz, ne reference na netu. Taky nejsou všechny LED pásky stejné.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“