Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora? (zamčeno)
Moderátor: Moderátoři
http://www.flajzar.cz/zesilovace/zesilo ... enosku.htm
- Přílohy
-
A2.jpg- (47.49 KiB) Staženo 170 x
- radioelectrum
- Přílohy
-
P1120750.jpg- (158.8 KiB) Staženo 146 x
- Přílohy
-
zber.jpg- (57.01 KiB) Staženo 119 x
- Přílohy
-
Huawei.jpg- (59.74 KiB) Staženo 99 x
- Artaban001
Artaban001 píše:Jestli máš DSL od Bublinek, tak ten modem s routerem využiješ. Ale mám pocit, že před nějakou dobou se zrychloval internet pomocí nějaký DSL+, nebo co a tydle potvory to nepodporovaly, a tak asi takhle dopadly.. (běžely jen na tom starším protokolu, takže byly pomalejší)
Měl by to být už VDSL (ale umí fungovat i v režimu ADSL, ne všude lze VDSL na přípojce využít, hlavně tam kde je velká vzdálenost od ústředny) modem, takže bude bez problémů fungovat na DSLamech v režimu VDSL nebo ADSL. Pokud má někdo na přípojce režim VDSL a potřebuje tam připojit původní technologii pro ADSL, pak není nic jednoduššího než zavolat na tech. podporu oprátora a technik zajede na HOST nebo RSU a manuálně provede změnu. Několikrát odzkoušeno a funguje (až na ty časové termíny, myslím, že posledně to trvalo skoro týden).
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Po delším váháni jsem přeci jenom prohlédl kontejnér a našel reproduktorky k PC Genius SP-S350. Někdo se už je pokoušel demontovat ale nějak mu to nešlo a tak to vzdal a vyhodil. Doma jsem je dal vysušit na radiátor a dnes jsem je zapnul, ozval se silný brum z reproduktorků tak jsem je kuchnul. Hned mi do oka padnul nafouklý kond ve zdroji 2200µF/25V. Dal jsem 2200µF/35V neboť při měření napětí na něm bylo 24,5V prostě dali tam toto kurvítko.
Jako druhý úlovek jsem si donesl dvě svítidla i s dobrými žárovkami. Trochu jsem váhal neboť držáky žárovek jsou v podobě rybiček ale ty svítidla jsou jako právě vybalené z krabic. K mému údivu byla moje žena nyní z těchto svítidel nadšená.
- Přílohy
-
Obraz005.jpg- (38.81 KiB) Staženo 100 x
-
Obraz002.jpg- (50.29 KiB) Staženo 93 x
-
Obraz003.jpg- (68.78 KiB) Staženo 108 x