Někdo na správu sítě z Olomouce?

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

Někdo na správu sítě z Olomouce?

#1 Příspěvek od forbidden »

Zatím jen sonduju, jestli se nenajde zájemce z Olomouce, nebo okolí, na pozici správce sítě. Pole působnosti jsou Deníky na střední Moravě. V nouzi, nebo záskok, na severní Moravě, případně jižní a Vysočině. Ale to jen zcela vyjímečně. Zatím to není 100 % jistý, jen sonduju zájem, jak jsem psal.
Stanislav-O

#2 Příspěvek od Stanislav-O »

Jaká je požadovaná kvalifikace, zkušenosti, ...?
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od forbidden »

Hlavně znalosti WXP, W7, obecně HW i SW a sítě. Hodí se znalosti serverových Windows, Exchange, AD, DHCP, GPO atd... Hodí se samozřejmě i elektronika zlehka. Jinak máme spoustu specifických systémů a aplikací, který by se musely doučit za pochodu. Stačí jen základy, na každej máme vyčleněný lidi, který to znají do hloubky. Teoreticky by to mohlo být i pro absoloventa, záleží jak dobře zná alespoň ty základy.
Stanislav-O

#4 Příspěvek od Stanislav-O »

Ptám se informativně, co se na takových pozicích požaduje. Se sítěmi jsem zatím (bohužel) nic nedělal. A i když se mi doma válí nějaké knížky o sítích, praxe mi chybí. Je pravděpodobné, že bych se to naučil za běhu, ale určitě potřebujete někoho, kdo pro vás nebude znamenat první měsíc nejistou přítěž.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od forbidden »

Sítě jsou fakt základ, doučit se sice dá všechno, ale zatím ani nevím, jak to přesně bude. Pokud by tam kolega třeba měsíc někoho zaučoval, tak by to snad šlo.
Stanislav-O

#6 Příspěvek od Stanislav-O »

Tak kdyby byla potřeba, stačí napsat SZ, třeba by jsme to dali nějak dohromady.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od forbidden »

OK, ještě jsem úplně zapomněl, hodí se taky základy DTP - Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat a něco málo o fontech, PostScript... Prostě trochu z předtiskové přípravy.
Stanislav-O

#8 Příspěvek od Stanislav-O »

S tím bych si taky poradil, poslal jsem SZ.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“