Doporučte kamery se záznamem do paneláku.
Moderátor: Moderátoři
Doporučte kamery se záznamem do paneláku.
Můžete mi někdo doporučit sestavu dvou vnitřních drátových kamer se záznamem do vchodu paneláku?
A kutilmile - nelituju tě
- scorpions-cz
P.S. https://www.youtube.com/watch?v=havDu0owX9s
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- scorpions-cz
scorpions-cz píše:Použití IP kamer je cenově trochu výš než kamery analogové s analogovým rekordérem. Ten má dnes taky LAN a umožňuje vzdálenou správu. To co já teď používám nejčestěji tak má i aplikaci pro android.
a ke kamerám používám pasivní transformátorky takže je připojuju UTP kabelem včetně napájení.
Nějaký odkaz na ty analogy nebo i ukázku z těch kamer?
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- scorpions-cz
scorpions-cz píše:Nooo uvnitř paneláku to přece není veřejný prostranství jako ulice.Předpokládám ,že sousedi s tím souhlasí.Jooo možná bych dal na vstupní dveře malou informační ceduli a návštěva to buď akceptuje nebo ať zůstane venku.
A na to jsi přišel jak a kdy ? Už jen ten pojem - soukromé prostředí výtahu umožnit ke koukání široké soukromé neveřejnosti ve 24 bytech - je dost zajímavý a úsměvný. Nebo to bude vše špiclovat jen 1 člověk ?
Žádnou malou, ale předepsané velikosti a od 1.1.2014 podle OZ čitelná pro všechny a dokonce i vnímatelná, což znamená, že to musí pochopit i negramotní, cizinci atd. Veřejné prostranství není uvnitř soukromého bytu ať vlastního či nájemného nebo vlastního domu, chodby nebo výtah v paneláku jsou veřejně přístupné prostranství pro každou pošťačku, návštěvu atd.
Klidně si zapiš, že kdokoliv z připuštěné veřejnosti (chápej : ti, co byli natočeni) má právo šťourat do kontroly záznamu a může požadovat vše kolem toho záznamu a záleží jen na tom, jak dlouhé má známosti a co o tom ví. Ve zkratce, má demokratické právo být nenatáčen nebo-li smazán ze záznamu. Nebo to budete každému reviznímu přes plyn tahat šporáky před barák i s trubkama atd. ?
Já bych se tomu vyhýbal raději tak, že bych kameru moc neinzeroval, ale to by byla moje věc na mém soukromém pozemku atd.
- scorpions-cz