Počítač nevidí obsah SD karty v mobilu

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vrky

Počítač nevidí obsah SD karty v mobilu

#1 Příspěvek od vrky »

Po připojení mobilu Samsung galaxy Y a aktivaci připojení USB nevidím obsah SD karty v mobilu. Mobil kartu vidí a jde s ní pracovat. Pokud kartu vyndám z mobilu a dám do USB adaptéru, počítač mě ukáže prázdnou složku ale ve vlastnostech ukáže využité místo 3,46GB ze 29,2GB. Jde nějak zobrazit soubory a stáhnout jinam než ji zkusím zformátovat?
serviceman

#2 Příspěvek od serviceman »

Tady je popsané proč ji PC nemůže vidět v mobilu, spolu s výstrahou, že formátování v PC nemusí být kompatibilní s mobilem! Nicméně někteří píší, že ji úspěšně formátovali na FAT32 - zjevně nejsi první.
Naposledy upravil(a) serviceman dne 06 říj 2014, 18:02, celkem upraveno 1 x.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
vrky

#3 Příspěvek od vrky »

Bez úspěchu. Mám visty a zkoušel jsem to na xpéčkách.
pepik9

#4 Příspěvek od pepik9 »

Mira_A

#5 Příspěvek od Mira_A »

A co tak to zkusit přes WiFi. Je na to myslím program Air Snort.

Nemáš náhodou už zaplněno na kartě víc jak 6,7GB dat.
Udajně nějaké omezení.
Mám taky Galaxy Y Duos a vím, že s kartou 32GB nešlo vytvořit EXT partion. Partion 2nd se vytvořila, ale po prvním připojení a odpojení už nebyla k dispozici. Na malé 2GB kartě to chodí normálně. Ale ext partion mám pouze 256MB. Když jsem hledal proč našel jsem něco okolo toho, že ty telefony připojí a naformátují 32GB kartu, ale neumí pracovat s její plnou velikostí. Takže při naplnění určitým množstvím dat dojde k problému.
vrky

#6 Příspěvek od vrky »

Mám 3,46GB to mě ukazuje pc ve vlastnostech připojeného disku. To jsem z toho daněk. Připojím USB do mobilu a PC. Pc i mobil pípnou že se něco připojilo. Mobil začne nabíjet. V mobilu dám připojit úložiště USB a potvrdím, vyskočí mě upozornění že některé aplikace uložené na kartě nebude možné používat. V PC vyskočí tabulka přehrát automaticky a dá na výběr co chci dělat. Dám otevřít složku. A složka je prázná. Zavřu ji. Dám tento počítač, vlastnosti toho disku který se v pohodě přihlásil, ukáže využité místo 3,46GB ze 29,2GB. Dám otevřít a složka je prázdná. Dal jsem i zobrazit skryté soubory a složky.
bu2520

#7 Příspěvek od bu2520 »

měl jsem podobný problém s sd kartami ve foťáku nakonec to vyřešila nová čtečka karet.
vladodyno

#8 Příspěvek od vladodyno »

2vrky

podobný problém som mal s noname tabletom z Tesco (zrejme kópia samsung) Reaguj len na hlášky počítača po prepojení.

Kies si skúšal?
vrky

#9 Příspěvek od vrky »

Kies to vidí a spojí se s ním v pohodě.
vrky

#10 Příspěvek od vrky »

Tak mě pomohl WONDERSHARE DATA RECOVERY.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“