Previnutie rotora (kotvy) WAP umývača Parkside
Moderátor: Moderátoři
Previnutie rotora (kotvy) WAP umývača Parkside
Ďakujem za každú odpoveď
Pokud by to nešlo,tak bych zašel někam,kde převinují elektomotory a zeptal se tam.
Ono převinovat rotor je n některejch případech pěkná pakárna.Musí se pak vyvážit.Jednodušší je koupit jinej (pokud to jde).
http://www.kompernass.com/index.php?rou ... on/support
Na bezplatnom čísle informácie LIDLu ma stále doporučovala napísať na servis do nemecka čo skončilo vždy ignoráciou .. Napokon som ignoroval aj ja všetky ich výrobky a mám pokoj. Teraz kupujem niekedy aj v Kauflande a tam to bez problémov vrátia peniaze aj pred ukončením záruky.
STIHL už ani zadarmo. Jo pily mají luxusní, ale vapky jsou převlečené něco jiného (předpokládám nilfisk) a sere se a sere se a po záruce se z toho asi poseru jáhakamusai píše:...Např. taková STIHL -není problém po několika rokách sehnat náhradní díl.Funguje to dlouho a spolehlivě
Puvodni motor jsem odrizl a pres "prirubu" kterou mi vypalili laserem vedle ve firme jsem tam prisrouboval 3kW motor ktery se mi valel ve skladu. Nevypada to tak pekne jako original, stroj je o dost tezsi, ale s tim nemam problem. Oprava trvala 2 hodky a stala par kacek.
rezis píše:STIHL už ani zadarmo. Jo pily mají luxusní, ale vapky jsou převlečené něco jiného (předpokládám nilfisk) a sere se a sere se a po záruce se z toho asi poseru jáhakamusai píše:...Např. taková STIHL -není problém po několika rokách sehnat náhradní díl.Funguje to dlouho a spolehlivě
Není to zrovna špatnej kus,nebo že by se kvalita zhoršila (pokud je relativně nová)?
Ta ,co o ní píšu je stará cca 10let,Funguje bez problému,akorát jednou prasklo čerpadlo mrazem.Jo a v pistoli čas od času odejdou gumičky,jinak nic.
Servis jen krčí rameny.... Naopak pilu co od nich mám to je nezmar.