Zdravim,
chtel bych se zeptat, co z dokumentace pro 584 je pouzitelne i pro 621. K 621 mam manual, ale prilozena (nekompletni) schemata (castecne rucne dokomentovana) jsou od 584 (jeden list take od 566A plus neco malo z Teku 464). Odkazy z manualu zhruba na ta 584kova schemata sedi, tedy v oblastech, ktere mne zajimaly. Vi nekdo vic?
621 se k me dostala v zalostnem stavu, protoze kdosi usoudil, ze nejlepsi zpusob prepravy je ceska posta

, kde s tim nejaka guma brutalne flakla, takze ke me se dosla halda srotu. Krabici jsem provizorne srovnal, takze alespon trochu pripomina kvadr (vsechny zadni plasty zniceny na prach), vymenil znicene soucastky na vertikalnim zesilovaci atd.... potiz je v tom, ze to pochopitelne odskakala obrazovka, ktera si sice udrzela vakuum, ale neco se v ni nejspis urthlo, takze v ni obcas "lupne" a zacne navic k prubehu vykreslovat zajimavy veci. Docela se mi libilo jak obrazovka vykresluje (na rozdil od treba 566), ale (pristroj) ma snizeny jas, coz vypada na problem s jasovym prisvitem z casovky A (od ni je videt prubeh jen v beamfindu), B je videt skoro normalne. Casove zakladny se letmym pohledem zdaji byt stejna bida jako v 566(A)...
Ma zde nekdo tu 621 nejak vic prozkoumanou (po schematech se radeji ani neptam...)