detektor stenic
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
DSCN0721.JPG- (27.29 KiB) Staženo 116 x
-
DSCN0720.JPG- (29.44 KiB) Staženo 97 x
- Přílohy
-
detektor.JPG- tohele mi jeden typek poslal na emaila
- (105.77 KiB) Staženo 125 x
hledal jsem tim kde je min. ruseni, jelikoz mam v merici mistnosti fsecko zaflakane mikrovlnama
Sendyx píše:Teorie je to hezká, ale praktická realizace ........ sken do paměti, komparovat....
Stejně tak detektor nelinearit není žádná sranda.
dohodnime sa, a priložené schémy dokazujú, že ide o "hľadač" štenic a nie o skener, takže sa môžeme baviť o najjednoduchších riešeniach.
Ku schéme:
Z pohľadu zapojenia, ten uA-meter je kvalitnejší ako priložená schéma. Ide o to, že silný signál ho nezahltí a dokáže nájsť plošticu tým že preskenuje miestnosť a samozrejme, stôl by nemal vyžarovať. Priložená schéma (posledná) má niekoľko blokov. Vstup s tranzistorom, zobrazovač s operákom a merákom a pípak (asi s premennou frekvenciou). Diody na vstupe spôsobia, že ak máš v priestore frekvenciu napr. 120kHz (neonka) s úrovňou nad 0,5V diody to orežú, vyrobia harmonické a už nič nenájdeš. Ja by som tie diody na vstup nedal a dal by som tam nejaký menič útlmu. K usmerňovaču a meráku niet čo dodať, malo by to fungovať.
K pípaku - funkciou štenice je tajne odpočúvať. Funkciou vyhľadávača je nenápadne odhaliť. To znamená, že ak lovíš štenice, tak ten kto na druhej strane náhodou počúva, nesmie vedieť že ho lovíš. Samozrejme, ak počuje, že mu tam pípa Sputnik a s intenzitou rastie frekvencia, je mu jasné, o čo ide. Preto by sa podľa možností nemali podmienky pri vyhľadávaní meniť od bežných a nájdené štenice by sa nemali odstraňovať.
Len pre zaujímavosť Čaušesku viedol najtajnejšie rozhovory v parku medzi ramenámi horskej riečky s kaskádami umelých vodopádov.
Môžem hovoriť do vedenia!
- Přílohy
-
detektor II.JPG- to je od bastleru akorat ma jenak divne zapojeny tranzistor
- (25.67 KiB) Staženo 103 x
-
Indikator vybuzení.JPG- indikator vybuzeni
- (14.04 KiB) Staženo 99 x
- Přílohy
-
detektor 3.JPG- touz je i s tem aledkama
- (57.28 KiB) Staženo 121 x