Nelegalni windows xp a čierna plocha
Moderátor: Moderátoři
Nelegalni windows xp a čierna plocha
- Přílohy
-
digitalni-tma-upozorneni.png- (27.05 KiB) Staženo 168 x
a nebo tady je nejaky clanek :
Windows XP - cerna obrazovka misto prihlasovaci
Martas 88.102.152.--- | 16. 10. 2009 22:55
Ahoj hoši, je to vir, dnes jsem to řeši s technickou podporou Microsoftu, podadil mi vyndat disk a hledat soubor o velikosti 18432 bitů v adresáři windows, nebo Documents and Settings, který má podivný nelogický název. Našel jsem tento: "rhukjmp.old" a odstranil. Pak mi poradil vrátit disk zpět do PC, nastartovat ho a vymazat z registru toto: „HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Drivers32” tu midi položku, jehož hodnota ukazuje na ten předešlý 18432 bitový soubor. Další restart a je hotovo
Souhlasím (0) | Nesouhlasím (0) | Odpovědět
http://blog.3tecky.cz/47-zmena-change-p ... windows-xp
Jde to i z Corporate Edition na OEM.
Dále je třeba zakázat tyto aktualizace (po instalaci nejdou odebrat):
KB 905 474 - WGA - vlastní ověření pravosti.
KB 832 130 - způsobuje zobrazování otravného varování před zablokováním v případě nelegální kopie.
Bez použitelného klíče by se OS ani nenainstaloval. WGA porovnává i číslo kopie.Nagant píše:Musíš si sehnat legální klíč
Jinak v některých programech Microsoftu je WGA přímo integrovaná - např. Windows Media Player od verze 11 a další takže se s instalací dostane zpátky do PC. V tom případě se to obvykle pozná hned při instalaci protože se objeví hláška o nelegální kopii a program se nenainstaluje. Např. u zmíněného WMP11 pak nefunguje ani přeinstalace na předchozí verzi WMP10 - tato nebude fungovat a nejlepší řešení je obvykle jít na bod obnovy pokud je k dispozici.
- tiktak1953