MSIE 8 nezobrazí www.seznam.cz - vyřešeno.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od jjilek »

Klobouk dolů, už všechno zase je OK. Že to nenapadlo mne je u mne normální. Jen je s podivem, ----
Standa99

#17 Příspěvek od Standa99 »

Že by to konečně někoho napadlo po mém předchozím odkazu, ne který si odpověděl, že na to nejsi zvědavý?
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
p32

#18 Příspěvek od p32 »

Nerozčiluj se. :lol: Jasně, že to bylo to, co jsem napsal a ty dal odkaz na řešení, ale znáš to. Každému poradíš a uděláš a když se ti to stane to samé, tak si nevíš rady. Já musím některé problémy řešit jedině formou jak bych poradil druhému a hned to mám vyřešené jinak na to čumím celou hodinu. :lol:
Standa99

#19 Příspěvek od Standa99 »

Spíše jde o to, že používání něčeho, co je za zenitem, nemá logiku. Kór když IE ostatním prohlížečům nesahá ani po paty a to ani ve verzi 11.
Každý trochu schopnější má oblíbené věci jako:
- filtr reklam
- gesta myší
- ikony rychlé volby (speed dial)
- chytřejší přibližovač (zoom)
- lepší stahovač
- záloha nastavení
aj. a to se nějak neslučuje s IE.
.
..
...
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od jjilek »

Připomíná mi to dotaz, jak vyměnit žárovku na autě a Ty se ho zeptáš, proč jezdí starým autem a nekoupí si novější.
Standa99

#21 Příspěvek od Standa99 »

Jenže na tom starém autě si nepořídíš lepší motor (nebo cokoliv jiného) pouhým kliknutím myši.
.
..
...
p32

#22 Příspěvek od p32 »

Stando, já bych neřešil proč, ale jak. A otázka zněla JAK. Až bude mít potřebu řešit jaký prohlížeč a PROČ, tak to dá určitě vědět. Já osobně mám pár uživatelů, kterým občas spravím PC či NB a ti prostě mají IE a po pár doporučeních už neřeším, proč používá to, co používá. Nevíme koho to PC nebo NB je a proč tam chce takový prohižeč, tak bych se nepletl do tohoto problému, ale spíše jak vyřešit daný problém a to se podařilo a jistě to později pomůže i někomu jinému. :wink:
Standa99

#23 Příspěvek od Standa99 »

Tím tuplem, každý by měl do svého okolí šířit svou šikovnost, ne opak. A dokonce i to "JAK" jsem poradil.

P.S. Minule mě otravovali s 11 roků starým střepem, ani mě nazajímalo, co tomu je.
.
..
...
jirkati

#24 Příspěvek od jirkati »

Standa99 - docela mě překvapuješ svou bohorovností. To, že je zařízení třeba 11 roků staré určitě neznamená, že danému účelu plně nevyhovuje. Kromě toho mají dokonce lidé k některým zařízením až citový vztah. Pak ovšem taková renovace 40 roků starého elektronkového zařízení není s tvým supermoderním přístupem docela v souladu. A to si představ, že někteří dokonce renovují stařičká auta. která namají ani ABS, ani KERS, dokonce ani parkovacího asistenta. To je děs, viď? Na takový křáp by ses ani nepodíval.
rnbw

#25 Příspěvek od rnbw »

Vsak sa najde niekto iny, kto to rad urobi.
Standa99

#26 Příspěvek od Standa99 »

Dobře, někomu připadá, že tady exhibuju, ale mám rád svůj čas. Někdy u někoho sedím i 3 hodiny a maximálně si vezmu flašku, mě totiž nic z toho, co se tady (všude) probírá, neživí a lidé stále přibývají. Mám všude dost náhradních dílů, ale někde mám hranici, kde u starého střepu nemíním sedět 2x víc času a to mám vyšperkované instalačky (myšleno ISO) s posledními updaty, abych se nezdržoval. Kdo to zažil, tak pochopí, že když tam je stará grafika, tak už nejde nainstalovat ani nový Silverlight a potom zvedám telefon, že vnuk hraje hokej (za dorost) a dědovi to nejede online na webu.
.
..
...
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“