Využití domácího bezdrátového zvonku
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Využití domácího bezdrátového zvonku
Potřeboval bych využít vysílače a přijímače v mém případě k indikaci nízkého tarifu elektřiny má představa je tato u bojléru který mám ve sklepě zásuvka- trafo-relé tlačítko bezdrátového zvonku to mi je celkem jasné ale u přijímače tápu jedná se o melodický zvonek nejlépe to vzít s repráku ale jak? jedná se o melodický zvonek typ bohužel neznám PANLUX číslo nevím (do zásuvky) máte někdo zkušenosti? díky
- Přílohy
-
zvonek.jpg- (219.04 KiB) Staženo 75 x
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
To je řešení na straně vysílače ale já potřebuji jak to vyřešit na přijímací straně ja si to představuji že když se zapne nízká sazba aby se mi rozsvítila a svítila ledka až do doby když zanikne nízká sazba díkybum píše:Pro možnou inspiraci pro kolegu jsem dělal "hlídání výšky hladiny pomocí bezdrátového zvonku" také jsem použil bezdrátový gong. Článek je na mém webu pod stejným názvem.
- monterjirka
Mám dojem, že provoz v režimu trvalého vysílání není tak úplně v souladu se Všeobecným oprávněním. Pak stačí, aby někomu nešel termostat u kotel, bezdrátový teploměr, centrální zamykání auta,... A aby našel odkud to leze nebo přesvědčil správce kmitočtového spektra, že je tam problém, na který by se měli podívat...
- markoni
- Kontaktovat uživatele: