XP napadeny
Moderátor: Moderátoři
XP napadeny
Čím to odblešit? AVG nepomohlo.
- Ivan_Ryger
- Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"
Každopádne, na Vašom mieste by som už v XP vypol aktualizácie, keďže podľa stránok MS už XP nebude podporované a nové aktualizácie nebudú vydávané. Z toho titulu už žiadna nová aktualizácia nemala čo prísť.
Ivan
Zobrazí spustitelný soubor, který se podílí na vytvoření jednotlivých připojení nebo naslouchajících portů. V některých případech známé spustitelné soubory hostí více nezávislých součástí a v těchto případech je zobrazena posloupnost součástí podílejících se na vytváření připojení nebo naslouchajících portů. V takových případech je název spustitelného souboru zobrazen dole v hranatých závorkách [] a nahoře je součást, kterou volal, a tak to pokračuje až po protokol TCP/IP. Tato možnost může být časově náročná a nezdaří se, pokud nemáte dostatečná oprávnění.
nasel jsem tak neco, co na postizenem stroji ziskavalo bitcoiny (vytizeny na 100%) a antivir nic nehlasil
edit: teraz som zistil, že ono ten facebook tu visí aj keď zavriem karty, takže ono to ostalo z nejakej navštívenej stránky predtým, len mi je divné, že je to stále NAVÁZÁNO, iné stránky sa zmenia na TIME_WAIT a neskôr zmiznú. Ako to že táto sračka tam ostane aj keď zavriem karty? Pomôže zavrieť a znovu otvoriť operu. Nejaký bug?
Služby i přímo přes "Ovládací panely" > "Nástroje pro správu" > "Služby".
Ve složce "Po spuštění" se může taky leccos nežádoucího usadit, stačí odstranit příslušného zástupce nebo soubor.
Správa spouštění je možná i v CCleaneru - "Nástroje" > "Start" nebo i v jiných programech pro údržbu.
- pocitujlasku
- pocitujlasku
A "Firefox" is another name for the red panda.