Neskutečná životnost (přejmenováno)
Moderátor: Moderátoři
dvě baterky 6V/4,5Ah na příjem vydrží asi dva dny, ale vykecat se dá za hodinu . . . rok výroby asi 88, předělaná asi v roce 95 . . .
- Přílohy
-
nokia MD59CS.jpg- (81.06 KiB) Staženo 99 x
a jeden je cerny
mely jeste aretaci mechaniky kvuli prenaseni
pasovali jsme je za zadnimi sedackami ve Skoda 120, spolu se LNB kovertory atd.
celnici nas ale vyhmatli a naparili nam clo
po par letech mi poslali slozenku,ze jsem pry to clo nezaplatil
nastesti jsem mel ustrizek od zaplacene slozenky
tyto prehravace meli vyhodu,ze na rozdil od treba Sony, na diskotekach s poradnym zvukem nepreskakovaly pri silnejsih basech
kamos je leta vozil po diskotekach a to i venkovnich a dodnes hrajou
Keď som ešte pracoval v servise HP dostal som sa k tlačiarni HP LaserJet 2100 v podstate za odvoz. Poriadne som ju rozobral, prečistil, premazal a ona sa bez problémov rozbehla, krásne tlačí. Pointa - po vytlačení servisne strany mi položka Counter page ukázala neuveriteľných 4,7 milióna strán.
no myslel jsem že už není v oběhu a co jsme dostali zdarma od O2 SIM kartu tak má č. 601, mobil Samsung E1200 nejlevnější co je na trhu slouží jako stacionár.
Mechanika je kombinácia kovu ale aj plastu a gumy. Gumenné remene na posun paiera spolu s pickup rollerom som kúpil a vymenil keď som ju dostal po prvýkrát do ruky.
Existovala dokonca aj tlačiareň s obojstrannou tlačou tejto rady od HP no nepodarilo sa mi ju zohnať. Ale aj tak som nadmieru spokojný.