zase zkouška - vkládání zajímavých obrázků..
Moderátor: Moderátoři
EKKAR píše:Zcela zřetelně Hydro ujíždí na materyjálu, ze kterýho jest naprosto přesně vidět, že si už docela dlouho nevrznul... pokud teda si už vůbec někdy vrznul...
Krev a mlíko je přece etalon sexuální bohyně přece vaší generace ne? Stehna, co ti rozdrtí hlavu jak přezrálý meloun atd. Holt moje generační (konzumní) kritéria jsou krapec jinde
Holky v tom měly jasno: každá chtěla být Twiggy, jen některým ale včas došlo, že se slovanskými geny je účinnější pěstovat přednosti jiné, protože prostě nevychrtnou, aniž by jim z toho hráblo. Pak se to nějak přeházelo - z těch nejobyčejnějších všedních myší, které měly do té výše uvedené pětice daleko, se staly kočky později a některým to vydrželo až do důchodu, jiným se to zvrhlo poněkud opačným směrem, krev a mlíko všeho dost. Některým došlo, že zásoby Alainů Delonů, Lexů Barkerů, Jurajů Kukurů, Radků Brzobohatých i Denny Millerů nejsou nevyčerpatelné, a začaly hledat jiné přednosti, jiné to zkoušejí dodnes a za sebou nechávají spáleniště.
Jo, svět je pestrý a i z nejkrásnější růže je nakonec žvachel, jak tvrdil soused J.Š. Kubín.
Kruciš: nejsme zase mimo téma?
Pamatujete někdo ten kreslenej vtip v Dikobraze?
http://www.citaty.estranky.cz/clanky/sl ... enach.html
- pocitujlasku
Hydrawerk píše:Tak co s váma, no. Pan Jeffbond má i zajímavější alba. http://jeffbond.galerie.cz/3901650-kutil-domaci
Na tom prvom obrazku napravo, to nie je nahodou tv aurora?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já už jsem teda pár kravin v těchto seriálech viděl, ale tahle mě skoro svalila ze židle. Na druhém konci toho kabelu je akec vytažený z auta před elektrárnou.
- Přílohy
-
fuku_2.jpg- (54.41 KiB) Staženo 93 x
-
fuku_1.jpg- (75.98 KiB) Staženo 78 x
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Artaban001
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Artaban001 píše:Pro efekt natáčení je jedno, jestli tam připojují autobaterie pomocí startovacích kabelů - průměrnýho diváka to ohromí tak jako tak.
Samozřejmě, taky by mohli třeba brčkem ucucávat vodu z reaktoru v rámci prevence dehydratace.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Přílohy
-
DSCN0792.JPG- Hallův efekt
- (69.48 KiB) Staženo 73 x
-
DSCN0791.JPG- (84.54 KiB) Staženo 61 x
-
DSCN0789.JPG- (76.21 KiB) Staženo 67 x
-
DSCN0788.JPG- (103.94 KiB) Staženo 82 x