Mezipaměť USB

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
5410261230

Mezipaměť USB

#1 Příspěvek od 5410261230 »

Dobrý den. Jsem donucen dočasně provozovat Windows 7 s 1GB paměti. Program "zrychlení počítače" mi doporučil vytvořit systémovou mezipaměť USB.
Vytvořil jsem ve Windows na 8GB USB 4GB a zbytek byly data a volné místo. Po 2 dnech fleška přestala pracovat a hlásila 0 bytů, data zmizela. Doporučené formátování nelze hlásí "chráněno proti zápisu". Považoval jsem ji za vadnou a použil novou stalo se totéž.
Vydrží obyčejná fleška takovou zátěž? Nebo je problém jinde. Má cenu po výměně vadné paměti 4GB (reklamace se táhne) ji používat, když ano tak jakou značku mi doporučíte.
Za radu předem díky.
mtajovsky

#2 Příspěvek od mtajovsky »

USB přece není jen pro připojení flash disku. Swapování paměti fleška nevydrží. Připojte tam normální externí disk.
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Tato funkcia Windows je len dalsia nefunkcna blbost, co sa prvykrat objavila vo Viste. Vacsina USB flash diskov ma tragicky pomaly zapis a obmedzeny pocet zapisov.
p32

#4 Příspěvek od p32 »

Ano, efekt by to mělo na USB 3.0, ale to je také postavené na hlavu, protože na takové desce je rychlé už všechno. Byl to vymyšlený nesmysl pro další trápení uživatelů. Windows 7 s pamětí 1 GB musejí pracovat obstojně, na staré desce úměrně její rychlostí. Stačí je odladit a jeden se pak diví, jak se to zrychlí.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Pokial tam clovek nema nainstalovanych milion blbosti a disk nie je tragicky pomaly, tak to musi fungovat. Hlavne nepouzivat chromy browser, ten zerie pamat uplne brutalne.
keemo

#6 Příspěvek od keemo »

S tym chromym bohuzial musim suhlasit... Kazdy jeden doplnok ma vlastny proces.... S 2,74GB a vyplym swapom system za chvilu hucal ze ma malo pamati... Jedina skoda je ta naviazanosť na synchro od google a sluzby ktore aktivne vyuzivam...
Mira_A

#7 Příspěvek od Mira_A »

Ale kdyť tu někdo hlásal, že je to blbost a SSD i Flash jsou nesmrtelné.
Ovšem, že by už odešla Flash po dvou dnech se mi nechce zdát.
Půl roku by měla přežít.
p32

#8 Příspěvek od p32 »

Ta fleška může klidně vydržet i pár let, ale pokud to nebude ta speciální pro tu kravinu, tak nic rychlejšího stejně nebude. Mám vyzkoušené W7 s 1 GB na starším PC a jede to naprosto normálně (po odladění blbostí) a dokonce lépe než WXP. Doporučil bych tam dát Maxthon jako prohlížeč, dost to pomůže.
warp

#9 Příspěvek od warp »

Nevím jaký je důvod vyndání RAM, je to PC nebo NTB? Win7 se stejně ze začátku prodávaly s 1GB. Stačí opravdu dobře nastavit velikost "Swapu", vyházet blbosti. Zrychlení počítače je naprostá sr*čka, projeď si to raději ADWCLEANERem či CCLEANERem. WIN Visr@t k tomu vymyslely něco zvané TURBOCACHE.
5410261230

#10 Příspěvek od 5410261230 »

Byl to ten googlchrome odstranil jsem ho IObituninstalerem projel jsem PC ADWCLEANERem ještě něco našel po čištění z Windows a už jede lépe než stou druhou pamětí. PC jsem koupil starší už to bylo všechno nainstalované jen někdy nešlo nastartovat nechytla se ani USB klávesnice. Bylo to na jiném vlákně. Po vyjmutí paměti se to již neopakovalo.
Tak všem DÍKY MOC.
P.S
Ještě se budu muset podívat někam jak je to s tím swapováním a automatickým zálohováním teď nemá kam když jsem odvařil ty flešky. Jestli to někoho zajímá můžu rozdělat a nafotit čipy.
rnbw

#11 Příspěvek od rnbw »

Mozes ich skusit ozivit. Programom ChipGenius zisti typ radica, nasledne podla toho stiahni servisnu utilitu. Napr.:
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=66528
TAKJAN

#12 Příspěvek od TAKJAN »

MNĚ CHR + vše ostatní ŽERE 40% paměti i svap. ze 4Giga. V životě se mi nic podobného nestalo
PotPalo

#13 Příspěvek od PotPalo »

Že niekedy nejde USB klávesnica, a odpálené flešky naznačujú na problém so zdrojom, 5V vetva. Preveril by som kondíky v zdroji, kým sa zase niečo neodpáli. Alebo je slabý zdroj, na hranici únosnosti, dal by som o 50W silnejší.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“