OPEL VIVARO
Moderátor: Moderátoři
OPEL VIVARO
Skús premerať aj túto prúdovú cestu. A pri meraní nezabudni že niektoré RJ majú aj sleep mód
TAKJAN píše:..Nevíte někdo, kde sehnat schema Vivaro 2,5l 2004. ...
Nechápu, proč by ses musel stávat členem ∏ča klubu a zjišťoval vlastnosti nějakýho žabožroutskýho krámu, když se ptáš na německý auto OPEL VIVARO - nebo snad hledáš něco k Renaultu/Pažoutu/Citrónu?TAKJAN píše:... chtěl jsem hlavně vědět, zda nelze najít schemata nebo nejde o nějakou typyckou vlastnost francouzkých krámů. Členem p..a klubu se kvůli tomu nestanu. ...
A kutilmile - nelituju tě
Malý "nožovky" ve škatuli u dveří jistí jen řídicí jednotky těch výkonovejch žroutů, samotnej výkonovej prvek bude mít jištění pod kapotou připojený příslušně slonovitým drátem - u osobáků to je dneska taky tak, dokonce tyhle silový pojistky jsou přímo na vršku baterky hned u kladnýho pólu.
A kutilmile - nelituju tě
Skus toto, ci sa to bude podobat. Ak ano, potom povedz o ktore dalsie schemy mas zaujem. Je tam toho dost, mas tam vytiahnuty taky zaklad.
http://leteckaposta.cz/739379969
nie zeby som mal skusenost priamo s VIVAROm, ale... mam Audi A6 a tam su poistky rovno na viacerych miestach, vpredu za prednym sklom, ked otvoris kapotu, potom ked otvoris predne dvere a zboku das dole take kryty palubovky, a v zadnom kufri... chcem tym povedat, ze na novych autach moze byt poistiek kade tade... a este jedna skusesnost, cez leto sa mi stala taka vec, ze prestala odpovedat RJ od pravych zadnych dveri...a (nezamkla, resp. sem tam ano sem tam nie) a vybijalo to baterku, nie nejak pruidko, ale po par dnoch si proste nenastartoval... a po vyskume...nebola vobec odpalena ako by sa zdalo, len problem v spojeni CAN zbernice medzi dverami a stlpikom kam siel kabel, (napajanie bolo ok) len komunikacia nesla... a vybijalo.... vysvetlujem si to tak, ze ked zamknes, ide do sleep modu, ked nedostane povel z centralu chod do sleep, tak ostane "ziva" a to staci na vycucanie baterky.... odporucam diagnostiku, ci nebude nieco podozrive (mne pisalo prava zadna RJ nekomunikuje). Neviem ci vyberanie poistiek povedie k vysledku (ale aj to je moznost) Fr