Jehl. tiskárna EPSON LX 300 náhrada hlavy

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Pettr335

Jehl. tiskárna EPSON LX 300 náhrada hlavy

#1 Příspěvek od Pettr335 »

Dobrý den všem,

nevíte někdo jestli se dá nahradit tisková hlava do tiskárny EPSON LX 300, 9-ti jehlová? Třeba ta hlava je stejná s jiného typu Epsonu.

Mám zlomenou jednu nebo dvě jehličky a potřebuji je nahradit.

Díky všem. TR
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Mourek »

Pokud se pamatuju tak nahradit to nešlo. Máš ty jehly skutečně zlomené, není to jenom zanesené barvou a chlupama z pásky? Jinak se podobná tiskárna stále vyrábí , stoji cca 6900 bez DPH (u LEVI) ,takže by tu hlavu mohl mít servis. Ale cena asi na mrtvici.
MetalGod

#3 Příspěvek od MetalGod »

Pokud to bude stejný, jako u LX-400, tak bych měl, nebo jestli ji chceš celou, tak se můžem domluvit.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
maxim

Re: Jehl. tiskárna EPSON LX 300 náhrada hlavy

#4 Příspěvek od maxim »

Pettr335 píše:Dobrý den všem,

nevíte někdo jestli se dá nahradit tisková hlava do tiskárny EPSON LX 300, 9-ti jehlová? Třeba ta hlava je stejná s jiného typu Epsonu.

Mám zlomenou jednu nebo dvě jehličky a potřebuji je nahradit.

Odkud jsi, jak koukám našel jsem dvě 9 jehličkové hlavičky EPSON, jedna z nich je 100% z LX300 ale teď jak zjistit která? Pokud by byl zájem domluva je možná.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od drabek06 »

A ja rikam ze muze :wink: Sam to tak mam ! Doma mam jednu LX300 a mam v ni hlavu z nejaky stary Epsonky ktera tiskla na A3 formaty. Je pravda ze ta hlava je nejak krive, ale na vyslednym tisku to neni vubec znat . . .
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“