Měření rychlosti policií
Moderátor: Moderátoři
Měření rychlosti policií
Svahilština opravena.. Killroy
Ale pokud na to nemáš žaludek raději se do toho nepouštěj
Ještě bych doplnil bylo to za slunečného počasí a museli tu fotku vytisknout ještě na místě takže opravdu neznám nikoho kdo by takto drze lhal policajtům do tváře jen jeho a jak říkám je to človíček co má rád adrenalin a je neskutečně ukecaný ale tu fotku mi ukázal má ji v rámečku na zdi.
- monterjirka
Ale za mírné překročení rychlosti mě nikdo hlavu neutrhne a nejezdím tak rychle, abych potřeboval služby soudního znalce a snažil se zpochybnit výsledek měření.
Nedávno jsem jel 90-kou tam, kde si měla být třicítka. Ale když mě dá nějakej "Plzeňskej uživatel" značku 30km/h 50m před konec obce, jsem přesvědčen, že značka konec obce to ruší. Nebo ti šaškové, co opravují silnice na Plzeňsku mají nějakou vyjímku ze zákona 361/2000 Sb., z TP65, TP66,...?
- pocitujlasku
Bylo to v obci, cca 62 km/h = dva body a litr do obecní kasy navrch.
jimirek píše:Fotku myslím dostaneš oproti zaplacení, jinak by mu ji asi nedali. Jak zaplatíš, nemáš nárok na odvolání a můžou to hodit celý do koše. Takže asi pro něj žádná sláva, právník neprávník.
nemusíš zaplatit, stačí nic neřešit na místě, pak jde spis jehož součástí je i zmíněná fotka ze kterýho si můžeš dělat kopie ...
- weed_smoker