Ne to si nedělám legraci. Byl jsem požádán o opravu lustru. Jednalo se o lustr fy IKEA! Nejprve jsem zkontroloval žárovku, byla vadná tak jsem dal novou a.. nic. Vzpoměl jsem si že pod krytem u stropu byla kombinovaná svorkovnice s pojistkou. Trubičková pojiska-dobrá. Tušil jsem že tam nebude jen tak velmi složitě rozebral lustr a našel jsem nad objímkou jakousi skrytou krabičku s nápisem KAOYI ELEKTRONIC. Vyčníval z ní jakýsi pahýl-zřejmě el. regulace. Proud do ní šel, z ní už ne. CVAK! a už to chodí bez krabičky KAOYI. TO je jen pro ty kdy chtějí v lustru IKEA "jen" vyměnit žárovku. Dodatek s úpravou, regulátor jsem rozštípal protože je slepený a ejhle, uvnitř ještě jedna pojistka na desce elektronikou-vadná. No mají to soudruzi ze Švédska vymyšlený, ještě že nestříleli za války do vzduchu.
ono to skandinávsky klidně může být, otázka zní proč to tam bylo , při snaze výrobců co nejvíce ušetřit by to tam nedávali jen pro srandu králíkům, byl ten lustr určený vůbec na klasické žárovky?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]