Jak nainstalovat Google Chrome?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
monterjirka

Jak nainstalovat Google Chrome?

#1 Příspěvek od monterjirka »

Neinstalovali jste poslední dobou Google Chrome na PC s WinXP?

Mám tu jeden starší stroj, není můj...
Byly tam nějaké problémy s prohlížečem Chrome. Odinstaloval jsem ho a při nové instalaci hlásí něco o nedostatečném HW.
Protože u PC byly i nějaké problémy s USB, vyměnil jsem MB včetně procesoru , dal jsem tam Athlon 2600+, 2GB RAM, dal jsem tam i větší HDD (80GB, více než 2/3 volné). Ve správci HW žádný problém, vše se tváří, že je OK, vše funguje.
Ale Google Chrome hlásí stejnou chybu, i když jsem stahnul instalačku nově.
Přitom je to "téměř jiné PC", zůstala bedna se zdrojem, monitor a "internetové" připojení (VDSL od O2 s reálnou rychlostí kolem 8MB)

Co jsem mohl přehlédnout?
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZdenekHQ »

A co Tě nutí instalovat tenhle nesmysl ?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Michal22

#3 Příspěvek od Michal22 »

Tak jsem udělal pokus na svém oldies NB (Fujitsu Siemens, WIN XP SP3, proc. Celeron 2GHz, 2GB RAM, 80GB disk, skoro plný). Instalace proběhla bez problémů.
Sosal jsem odsud: http://www.google.cz/intl/cs/chrome/

Jdu to odebrat :D
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
ARDO

#4 Příspěvek od ARDO »

nevím teda v čem přesně je google chrome nesmysl :roll:

já ho mám v oblibách,ale abych se vrátil..instaloval jsem ho asi před týdnem na starý PC P4 1,7GHZ CELERON (socket 478) RAM : 1GB DDR1 :roll:
a vše OK...
keemo

#5 Příspěvek od keemo »

Mozna tkvi problem v urcitej grafike, nastaveni rozlisenia...?
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od jjilek »

Máš SP3 a všechny aktualizace? Já jsem měl na Win 8.1 problémy s všelijakými doplňky, které so Google postupně doinstalovával, tak jsem Chrome dal pryč a nechal si jen MSIE 11. Na několika XP v domě jede Chrome bez problémů.
ohryzek36

#7 Příspěvek od ohryzek36 »

Zkus nainstalovat chromium - mám nějakou verzi google chrome a na podobném stroji a vždy to při spuštění vyžere všechnu pamět (to mám 2 gb) a procesor, zatímco tato věc se chová aspoň trochu kultivovaně (jako hlavní prohlížeč bych to nechtěl nikdy, ale občas ho použiju když mi hlásí PC, že mám starý prohlížeč - naposledy při stahování z mega.co.nz) - dá se stáhnout zde.

Mimochodem - google chrome je opravdu nesmysl - moc nechápu, proč to ten prohlížeč v google takto sprasil.
rnbw

#8 Příspěvek od rnbw »

Presne tak, Chromy prehliadac ma uzasnu schopnost vyzrat celu pamat a urobit si na disku obrovsku cache, ktora je tak brutalne fragmentovana, ze pristup k nej je pomalsi ako stiahnut vsetko znovu z webu. A ako bonus velky brat sleduje kazdy tvoj krok.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“