Psychotronické a mikrovlné zbraně
Moderátor: Moderátoři
Čím vyšší frekvence, tím je směrovější. Při superpozicí dvou silných ultravukových signálů dochází k nelineárním efektům a vzniku intrmodulačních složek - tedy i složky, kterou lze mít v akustickém pásmu.
Amíci prodávají elektroakustické měniče pro akustické pásmo, které takto fungují. Je to výrazně směrové.
Potkal jsem v GME chlapíka, který za totáče dělal ve výzkumu Tesly. Tyto věci (psychoakustika, podvědomí) se skutečně zkoumaly, zkoumají a vyrábějí i u nás.
====
Předloni vlétě (2012) jsem viděl mladou zoufalku z Moravy tady v Praze v parku. Slunila se na trávníku. Obletoval jí nějaký nadržený tmavý nádeník z ciziny. Byla mladá, pohledná a naprosto apatická. Bylo vidět, že nemá energii na cokoliv. Nebylo jasné, nemá-li potíž, a tak jsem se zeptal, abych případně pomohl. Pohledná holka, psala pěkným a úhledným písmem.
Ukázalo se, že je to podobný případ - u ní v bytě prý opakované krádeže a poškozování věcí. Že v tom má prsty snad její bývalý. Policie to má nahlášené, ale není schopná to řešit.
Tak odjela do Prahy a tady nevěděla kudy kam, vybil se jí mobil. Tak jsem použil svůj mobil a obvolal pár institucí abych zjistil, kde ji můžou poskytnout dočasný azil nebo něco podobného. Bylo to 4 až 5 telefonátů. Dostala asi dvě adresy, které si napsala. Zkusil jsem zavolat i na číslo jejích známých, které mi dala, abych ji sjednal pobyt. Psala úhledným písmem. Zmínila vystudovanou hotelovku a management.
Na konci měsíce mně zajímalo, kolik jsem v té věci provolal. Přihlásil jsem se do VodafonSamoobsluhy, stáhl pdf s výpisem a vyúčtováním.
Za ty roky to byl první a jediný výpis, který při snaze otevřít vyžadoval heslo!!
Dodnes nevím jaké. Víc jsem to neřešil.
======
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
P.S. Její heslo na UNLOCK povahy jsem taky nikdy nezjistil.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- weed_smoker
8.2.2014
HAARP - High-frequency Active Auroral Research Program je údajně vysokofrekvenční aktivní polární výzkumný program. Oficiálně se zabývá výzkumem ionosféry. Skutečnost je však úplně jiná - a stopy vedou do Prahy.
Američanům se podařila dokonalá kouřová clona. Lidé se jen dohadují, o co vlastně jde. O speciální radar? O komunikaci s ponorkami? O gigantickou rušičku? O odposlech na velkou vzdálenost? O pokus s přenosem energie na dálku? O protiraketový štít? O zařízení k likvidaci elektroniky nepřítele? O ovlivňování počasí? O ovlivnění magnetosféry? O posouvání zemských desek?
http://neviditelnypes.lidovky.cz/veda-j ... ntent=main