Pračka AWG640

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Návštěvník

Pračka AWG640

#1 Příspěvek od Návštěvník »

Nezkoušeli jste někdo demontovat buben u této pračky? Něco se nám namotalo na hřídel (vím že to skoro nejde, ale ženské jsou děsně šikovné :-) ), tak jsem sundal kryt, povolil plastovou bočnici, ale stále mi to drží na hřídeli bubnu a nejde s tím hnout. Jako by ten buben byl zajištěný ještě z druhé strany, nebo jestli je to tak fest na těch ložiskách? Nerad bych něco ulomil.
Návštěvník

#2 Příspěvek od Návštěvník »

NA DRUHEJ STRANE JE TO ZAISTENE SROUBOU M6, ALE KED DAS DOLE REMENICU TAK BY SI TO MAL V POHODE ROZOBRAT.ONI TIE LOZISKA AZ TAK SILNO NIE SU NALISOVANE. POZOR NATO,ZE MUSIS VYMENIT AJ SEMERING KED TO ROZOBERIES.
Návštěvník

#3 Příspěvek od Návštěvník »

díky za odpověď. Řemenici mám dole, bočnici bubnu taky volnou (ty plechové perka+cca 3 šrouby), ale drží to na té hřídeli. Tou zajišťovací matkou M6 myslíte tu co drží řemenici, nebo je i z protější strany? Jestli je naproti, jak se k ní dostanu, to musím asi demontovat celý vnitřek pračky, který visí na těch 4 pružinách? Nebo je na to nějaká finta?
Návštěvník

#4 Příspěvek od Návštěvník »

OSPRAVEDLNUJEM SA ALE POMYLIL SOM SI TYP PRACKY. KED SA POSTAVITE NAD PRACKU A CELY PLASTOVY BUBON BUDETE TLACIT SMEROM DOLE A DOVONKU/na tu stranu kde ste dali dole kryt/TAK RUKOU NA OPACNEJ STRANE PLASTOVEHO BUBNA VYTIAHNITE OCELOVU ZAVLACKU V TVARE PISMENA "U"CIM UVOLNITE ZAISTENIE PUZDRA S LOZISKOM A CELY BUBON POTOM VYBERIETE. NEVIEM CI SOM TO NAPISAL DOST ZROZUMITELNE. AK NIE TAK SA OSPRAVEDLNUJEM.
Návštěvník

#5 Příspěvek od Návštěvník »

Moc děkuju. Myslím, že te to jasné - nějakou závlačku jsem tam totiž viděl. Koupím gufera, jak jste mi radil, a o víkendu se do toho pustím.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“