Aha, takže kocour tam jen vysypal blechy a jinou havěť...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Některý věci, který jdou v Pinďousech nastavit "vícehmatem" se patrně vždycky neukládají do trvalýho nastavení, ale fungujou jen do nejbližšího Resetu = neboli vypnutí a zapnutí PC. Nevím co už mě to tenkrát takhle stolicovalo v XP, ale zničeho nic to přestalo samo - veškerý nastavení se najednou zachovávalo. Co když se jedná o podobnej "bug" ?
Ve W7 se mi i teď každou chvíli (dejme tomu 1x za 2-3 měsíce, což je až moc často) stane, že (hlavně po učunění aktualizací) se mi třeba nastavení kontrastu a barev v základním nastavení "vymázne", Pinďousy se přepnou na ten příšerně vyblitě bledej default (přejaseno, nízkej kontrast, vysoká gamma) - a mně nezbyde než se zase přehrabovat v Přizpůsobení...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Nika píše:Kriste, co to je? Tydlifon, manža, mimísek... Jo a ještě jsem někde viděla "mámoprkno" coby základní desku.
Můžeš si přidat prdlament, serátor a stolicovat.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]