Beat bez reklamy
Moderátor: Moderátoři
Beat bez reklamy
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Artaban001
http://www.dxradio.cz/jidxc/rosice.htm
Jinak by mě třeba zajímalo, jak se uživí jedno z takových Webrádií, jako je například Dunkle welle. To nevysílá reklamy vůbec. Ani zprávy. Občas večer nějaký info, ale jelikož je to rádio odněkud z Německa, tak mu nerozumím ani slovo
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Budu to muset chvíli poslouchat, čtvrthodinový vzorek mě málem uspal, což byla pro mě kolem sedmé večerní téměř katastrofa, protože jsem měl velké plány (smeták,vysavač,loupání brambor)...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
No a Pepa Lábus je klasik, který mě baví už 24 let, kdy moderoval tehdy začínající rádio Černá hora (tehdy ještě rockové). Kdeže je jeho Dračí ulička...
Na Hey! se moc nekecalo, muzika byla podle mýho gusta. Naopak na Beatu se jenom mele, hraje tam často i blues, stařičkej rock, skoro žádná metla a pak po vokální stránce retrardovanej Pepa Lábus. Ne, že bych ho neměl rád, ale než dořekne zprávu o začátku války, tak je po válce.
Tak mám diskografie svejch oblíbenejch kapel a rádio prostě neposlouchám.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Prostě chci rádio, kde se od nevidím do nevidím hraje rock a metla. A bez keců.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- Artaban001
A kdo pamatujete Hády v době rozjezdu - to byla paráda. Než sklouzlo na dolní konec stupnice a ještě to převzala ta celorepubliková síť Kiss.
No ovšem po tom, co jsem zjistil, že Winamp nabízí spoustu zajímavých rádií a vzhledem k neomezenýmu FUPu na DSL, tak jsem přesedlal. A Černá krabičky z Tchiba zařídila, že u toho nemusí běžet počítač..
MetalGod píše:Jenže tady jsem chytal jen Hey! a Beat. Bejt ten Čas dostupnej po celý zemi. Ale to jsou celorepublikový jen samý piškotéky, který nehodlám poslouchat.
Prostě chci rádio, kde se od nevidím do nevidím hraje rock a metla. A bez keců.
Ještě že máme u nás radio Čas Rock