PC, android, prenos dat.
Moderátor: Moderátoři
PC, android, prenos dat.
Je mozne to udelat tak ze bych video stahl z netu bud do pc winxp-netbook win7. Z androidu bych se pripojil na to pc a video bych si pretahl na microsd kartu. Bylo by to i rychlejsi. Nebo jeste jinak. Video bych nasel na pc ale ulozil bych ho misto na disk rovnou na kartu ktera je v androidu. to kopirovani, prenaseni karty je na nic. V sitich jsem tak trochu vedle, pokud by nekdo znal reseni jak to spojit dohromady s min. naklady , prosim o postup. Dekuji
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v síti NAS s media serverem, kam si filmy ukládám a mám je tak k dispozici pro přehrávání stále. Jinak DLNA server jde zapnout i na telefonu, takže můj přehrávač vidí všechny PC doma v síti i telefony a ze všech umožňuje přehrávat filmy, fotky, nebo hudbu.
- monterjirka
G3 je hodně šikovný telefon, který má v sobě Qualcomm (jenž je majitelem firmy Atheros), takže je tam kvalitní WiFi chipset. A bude záležet, jaký máš WiFi router a v něm použitý chipset? Mohlo by se to rozpojovat díky nekompatibilitě.
Také bývá v rozšiřujícím nastavení pro WiFi (v Androidu) možnost "WiFi aktivní i v režimu spánku", ale defaultně bývá "Vždy", tak se podívej, jestli se náhodou to spojení nepřerušovalo při vypnutí displeje?
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Co me nastavlo tak to ze musim svuj ucet na pc met pod heslem. Bez hesla to nejde.
Zitra skusim DLNA viz. http://www.zive.cz/poradna/dlna---nasdi ... tanswers=1 WMP ma v seznamu eHomeMediaCenter co je v boxu tak to asi bude ok.
Co se týče routeru, tak opět budu vypadat jako zapřísáhlý bojovník proti Ralinku, ale Zyxely všeobecně jedou na těchto chipsetech. V tom boxu taky bude kdoví co, ale aspoň s tím Zyxelem jede.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Dělá se to pohodlně z PC. Pak můžeš mít PC při přehrávání filmu vypnuté.
https://play.google.com/store/apps/deta ... roid&hl=cs
Jinak nevím jak je to s filmy které mají víc jak 2GB.
Když stahuju něco přímo v boxu tak neuložím víc jak 2GB.
Zkoušel jsem to i na flash, která byla NTFS.