Smrad z gumy u výrobkov z obchodu.
Moderátor: Moderátoři
Smrad z gumy u výrobkov z obchodu.
Polovička si kúpila niečo na cvičenie, sú tam akési držadlá z gumy - hnus. Po mesiaci nepoužívania sa to ale stratilo.
Šlapky do vody kúpené na trhu vypáchli až na dovolenke - vďaka používaniu vo vode..
Pred mesiacom som sa ulakomil na čierne "kožené" topánky v žltom obchode. Až v aute som zacítil ten prenikavý zápach. Už ich mesiac vetrám vonku - bez zmeny - tentoraz je zápach doslova hrozný..
Určite sa tu s tým už kde kdo stretol, vie mi niekto povedať, čo je to za svinstvo? Môže to byť aj zdraviu škodlivé? (samotný zápach, prípadne pri nosení na dotyk..) Mám v úmysle topánky vrátiť, ale keby šlo o neškodný výrobok, možno by som ich skúsil prejsť niečím mydlovým, bolo by ich škoda, málokedy tak topánky sadnú, ako tieto..
- monterjirka
http://zpravy.idnes.cz/v-cesku-se-proda ... _domaci_dp
Ono je to dneska těžký- já sice nechodím cíleně k vietnamcům, ale v kamenných prodejnách už je skorem to stejný zboží...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Přílohy
-
puma-california02.jpg- (63.41 KiB) Staženo 100 x
-
puma california01.jpg- (82.2 KiB) Staženo 120 x
Inak smrdia nielen gumove, ale aj niektore plastove veci. Napriklad cinska vaha z eBay smrdi dost nechutne. Ale aj plastove skrinky na topanky TRONES z IKEA (nastastie len znutra) - asi by sa to vyvetralo, keby som to nechal dlhsie otvorene, ale nemal som odvahu