Začnou mít bobky všichni ....
Moderátor: Moderátoři
Začnou mít bobky všichni ....
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
http://aeronet.cz/news/summit-g20-v-bri ... -armadu-i/
- monterjirka
Ani sebelepší kódování a kryptování signálu není nic platné, pokud by se "nosná" překryla jinou nosnou na stejné frekvenci, o síle, která by na vstupu přijímače dala o 6 - 10 dB silnější signál.
Vzduchovka s 16J není problém a když se do ní dá Magnum Tornado od Kvintoru nebo něco podobného, člověk se jen diví...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Za pár let bude na cedulce u domovní branky místo fotky psa nápis "Pozor, zlý DRON !!! "
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A kutilmile - nelituju tě
ZdenekHQ píše:Moje ex kdysi dávno vyrobila jakýsi koláčky, o kterých jsem prohlásil, že je to ideální střelivo do praku na lov kondorů. Sníst je byla docela dřina. Ani jsem netušil, že se už předem chystala na DRONy....
Recept si samozřejmě nepamatuješ, co?
Já zase, když do mě někdo kamenem, já do něj chlebem. A tvrdý pecen sráží útočníka...
bu2520 píše:zajímalo by mě po právní stránce v jaké výšce nad zemí už je to veřejný prostor a ne můj pozemek který někdo narušil.
To ti celkem může být jedno nebo tě uklidní dron ve výšce 1 km a s elektricky ovládaným optickým zoomem ?
monterjirka píše:Na jaké frekvenci to budou řídit?
Ani sebelepší kódování a kryptování signálu není nic platné, pokud by se "nosná" překryla jinou nosnou na stejné frekvenci, o síle, která by na vstupu přijímače dala o 6 - 10 dB silnější signál.
Ano, to je důležitá otázka. Největší sranda bude směrování těchto frekvenčních pulsů nahoru a pak sbíraní spadnutých ptáků či droidů.
- serviceman