Měření rychlosti policií

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jiriS
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od jiriS »

Já to pochopil, jenže:
začínal jsem na Š120
pokračoval přes Fiat Regata, VW 1,6TD, posledních 6 let pouze VW Transportér. A za těch 35 let je tam ta 1,2,3,4 a 2k otáček tak zadrátované, že u tohoto auta s těmito převody to musím hlídat (jezdím střídavě s Transportérem a tímto), nesmím "přepnout na automat"... Ale ještě jsem kvůli tmu neplatil, naštěstí. :)
Jinak souhlasím se vším, hlavně jde o bezpečnost.
Jirka
bandolik

#62 Příspěvek od bandolik »

Tak to jo zvyk je železná košile :lol: :lol: to zatím neznám a ať očítám jak počítám mám jen 22 let za volantem když nepočítám dva roky na vojně a pak pár let pauza :lol:
TAKJAN

#63 Příspěvek od TAKJAN »

EKKAR

#64 Příspěvek od EKKAR »

V sobotu jsem viděl u sjezdu z D11 na Nový Město nad Cidlinou zásah toho novýho "měřicího" superba (náhrada za předchozí VW "prasátko R6" - 3,6FSI) - je v barvě rosso brunello, RZ jsem bohužel nezachytil, bo to bylo v protisměru = skrz svodidla nebyla vidět. Asistovala obyčejná stříbrno-modro-žlutá oktávie, majáků jak na diskárně v O2 aréně...

Nejdůležitější info v tom článku o stříbrný měřicí "octě" 1,4TSI se zdá bejt její RZ - 3E9 4597, což MNĚ ale přijde poněkud lživý. Aktuálně přidělovaný RZ v Perníkovickým kraji totiž už začínají PĚTKOU - neboli běží série 5E něco, série 3E9 se přidělovala UŽ KONCEM ROKU 2009!!!!!! (mám ji totiž na autě taky, tudíž moc dobře vím kdy jsem auto přihlašoval...) - takže doporučuju obezřetnost...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
weed_smoker

#65 Příspěvek od weed_smoker »

Nejčastější jsou stříbrný oktávky (dvojkový,sedan) a stříbrnej PASSAT,aspoň tady v okrese.Jdou poznat podle zatmavení skel.
p32

#66 Příspěvek od p32 »

Zatmavená skla má dnes každý buran.
EKKAR

#67 Příspěvek od EKKAR »

Jo, ale čelní a přední boční NESMÍ mít pohltivost vyšší jak 15%. A to tyhle "speciálky" maji určitě větší...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
TAKJAN

#68 Příspěvek od TAKJAN »

Další pomahači: http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/po ... zapomente/

Jinak jsem teď četl, že v usa po dlouhodobém prověřování zjistili, že na úsecích se zvýšenou povolenou rychlostí cca 130, klesla nehodovost. Obdobně v austrálii. O německých dálnicích zbytečno psát. Ve francii zkouší limit snížit na 80sát pro snížení nehodovosti
p32

#69 Příspěvek od p32 »

Jen aby s tím ti hošani uměli jezdit. Prachy vem čert, stejně by je Sobotka rozfrcal za něco jiného, ale ty výsledky jestli z toho také nějaké budou. Už to vidím, jak se vymlouvají na to, že .... :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“