Mám takový problém u tohoto přehrávače,když mám na něm nasazený horní plechový kryt,tak se mi po 5 minutách provozu zastaví laser,zustane stát na místě a je jn slyšet jak čočka laseru tuká v mechanice.Zkoušel jsem jej nechat hrát bez horního krytu tak hraje v pohodě pořád.Nevíte někdo čím to muže být zpusobeno?Zahřátím to není,to jsem již ověřil.Přístroj jak je studený a je na něm kryt tak funguje jen 5 minut což se nestačí zahřát a pokud jej třebas přikryju nějakým plastovým krytem tak funguje.Zkrátka mu vadí ten plechový kryt a nevím jak tuhle závadu odstranit.
Tak zahřatim to opravdu neni,což je hloupost aby mi přistroj prikrytý plasovým plexisklem fungoval a v okamziku kdy na něj položím kryt z kovu,přístroj přestane fungovat.Teplota na něj nemá vubec vliv.
Tak jsem to odzkoušel a přehravač jede bez problemu,také jsem zkoušel i fenem nahřivat součastky i laser ale teplem to neni.Optika když by byla slaba tak po zahřati přestava většinou číst a teplota na to nema vliv.Mimochodem jsem zkoušel i jiny laser a nepomohlo to.
Toto jsou asi pěkný šmejdy, mám tady jeden asi měsíc, neroztočí se vůbec motor a po sundání deklu funguje. Nandám dekl, přehraje 5 DVD a zas dokola. Asi by chtělo přehrát soft, ale nikde jsem nic nenašel.
Toto jsou asi pěkný šmejdy, mám tady jeden asi měsíc, neroztočí se vůbec motor a po sundání deklu funguje. Nandám dekl, přehraje 5 DVD a zas dokola. Asi by chtělo přehrát soft, ale nikde jsem nic nenašel.