PDA Asus Mypal A639 - nepodporuje microSD card v adaptéry ?
Moderátor: Moderátoři
PDA Asus Mypal A639 - nepodporuje microSD card v adaptéry ?
dostal sa mi do rúk vreckový počítač Asus Mypal A639. prístroj je funkčný, je v ňom Windows Mobile 6. Prístroj má problém s rozpoznaním zasunutej Micro SD karty ktorá je vložená v adaptéry na rozmer SD/MMC.
Nemám teraz po ruke žiadnú klasickú SD kartu ktorú by som mohol do prístroja vložiť... no aj tak sa mi to nezdá.... je možné aby prístroj nerozpoznal MicroSD kartu ? ...je nejaký rozdiel medzi microSD a SD kartami ?
PDA je z roku 2007
ďakujem za info a pomoc.
A639 podporuje SDHC karty len s nejakym patchom. Bez toho pojdu len SD karty (do 2 GB).
http://www.svetmobilne.cz/forum/showthr ... -A639-SDHC
je to tento set len kapacita mojej karty je 2GB (formátovaná na FAT)
http://cdn.megapixel.cz/images/w800h800/4/15414.jpg
o tých patch pre kompatibilitu s SDHC kartami ktoré sú dostupné aj na Asus support viem. no všade píšu že inštalácia patchu sa vykonáva tak že subory patchu su na SD karte a z nej sa to inštaluje do PDA... skúšal som hodiť dané subory patchu na internú pamäť PDA (kapacita 1GB) v PDA pomenovaná ako "flash disk" no ak otváram upgrade utilitu z tohto úložného miesta tak proces nevie prebehnúť.
teraz je tam tá microSD založená cez tento adaptér
- Přílohy
-
SAM_3349 (Medium).JPG- (138.49 KiB) Staženo 69 x
Ta redukcia na SD kartu je funkcna? Je to sice len mechanicka redukcia s kontaktami, ale prave s tymi kontaktami byvaju problemy.
Najlepsie by bolo niekde zohnat klasicku SD kartu, najlepsie 1 GB alebo mensiu. Lebo niektore 2GB mozu byt SDHC aj ked to na nich nie je napisane...
bolo to naozaj tak ako napísal rnbw - zlý kontakt v tej redukcii... v obchode mi pán ponúkol na vyskúšanie novú SD kartu 2GB - ihneď PDA kartu rozpoznalo, vyskúšal som teda hneď aj 4GB sice SDHC ale ani s tou nemal PDA žiaden problém. takže som bral nakoniec SDHC 4GB...bude postačovať..
zrejme v tom PDA už robil predošlý majiteľ flashovanie windowsu pretože je v nom nejaký podivný ten win. obsahuje aj nejaké systémové súbory HTC-one a pod... asi by bolo dobré tam dať nejaký "deafultný win 6.5" len či vôbec ešte niečo také je možné zohnať...?
ďakujem páni za pomoc, som rád že sa problém vyriešil