mám tuto pračku 4 roky a vše bylo v pohodě do včerejška,při zapnutí a navolení programu vše oksvítí zeleně,ale při zmáčknutí startu se na displeji objeví velké E a pak něco jako dvě malé rr,ale přesně to nepoznám a yačne to svítit červeně,poradí někdo help...
No tak tam svítí "Err". A co dál? Nepřeblikává tam třeba číslo chyby? Nesvítěj/neblikaj nějaký LED, který by to dělat správně neměly? Co začne svítit červeně?
Pokud netrpíš diarrheou, tak v klidu napiš veškerý projevy tý pračky.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Perusení programu Pidání prádla Jakmile se kontrolka "Pidání prádla" rozsvítí, máte moznost pidat prádlo podle následujícího postupu. Stisknte tlacítko "Start/Pauza": v dob perusení píslusná kontrolka bliká zelen. Otevení víka je signalizováno dvojím klapnutím blokovacího zaízení. Opt stisknte toto tlacítko k pokracování programu. Zmna probíhajícího programu Ped provedením zmny probíhajícího programu je nutné uvést pracku do stavu pauzy stisknutím tlacítka "Start/Pauza". Jestlize zmna není mozná, na displeji bliká "Err" a tlacítko "Start/Pauza" bliká nkolik vtein cerven. Chcete-li i pesto zmnit program, je nutné zrusit práv probíhající program (viz níze). Zrusení programu Jestlize si pejete zrusit program, otocte ukazatelem volice program do polohy "Stop" . Konec programu Pracka se automaticky zastaví; tlacítko "Start/Pauza" zhasne a na displeji bliká "0". Otevení víka je signalizováno dvojím klapnutím blokovacího zaízení. Otocte ukazatelem volice program do polohy "Stop" . Vyjmte prádlo. Vytáhnte zástrcku ze zásuvky a zavete pívod vody.
Omlouvám se, nakopíroval jsem to z nějakého návodu.
díky za radu,ale mi máme jiný problém...
na pračce se v poho navolí program teplota,otáčky,délka praní vše funguje..
ale když chci zapnout play tak na display bliká nápis Err červeně a play taky bliká červeně...
takže nejde zapnout pračka...vše je nastavené,ale nejede...
Tato chyba znamená, že se pokoušíte přepsat již zvolený program. Pokud se jej nepodařilo smazat restartem (viz návod k použití) , je chyba v programu procesoru pračky. Nutno využít služeb servisu. Mají možnost identifikovat chybu podle servisního programu nebo nahrát nový software.