Správce úloh

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
MiraSt

#16 Příspěvek od MiraSt »

Moc děkuju!! Funguje to! Mám to zpátky! :)
judeware

#17 Příspěvek od judeware »

Podle mě je ona záležitost vlastností, která se reálu nepoužívá, ač byla "nějakým" způsobem plánovaná.

Spousta lidí se do tohoto stavu dostane nechtěně tím, že se "uklikne".

Schválně - kolik lidí ví, že dvojklik na titulku programu způsobí maximalizaci okna? Je to zkrátka funkce, která se neujala. A stejně jako výše diskutované je to spíš na obtíž.

rnbw píše:To asi tazko, kedze Windows 98 nemaju task manager. Po stlaceni ctrl+alt+del sa zobrazi dialog "Close Program".

Většinou s Tebou nemám inženýre Ondřeji důvod polemizovat. Okno Zavřít program ve Win9x je podle mě "odtučněný" předchůdce Správce programů pro W2000 a výše. Prostě to rozšířili o další karty a funkce (v každém dalším O.S. něco málo přibylo).
rnbw

#18 Příspěvek od rnbw »

To okno vo Windows 9x je specialne - tusim ho zobrazi priamo jadro systemu. Ked je zobrazene, nefunguje nic ine a po druhom stlaceni ctrl+alt+del sa restartuje PC.

Task Manager pochadza z Windows NT.
pocitujlasku

#19 Příspěvek od pocitujlasku »

p32: neviem, co to neplanovali nieco na sposob mini aplikacie. bude len okno bez ramu, ktore bude stale "na vrchu" a uzivatel bude mat neustale info o spustenych procesoch - napr. pri testovani
No vidis, a tak si sa bal
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“