Kde sehnat baterii ML2016
Moderátor: Moderátoři
Kde sehnat baterii ML2016
tam by to mohli mit....
-
PavelFF
Ale jinak jsem četl, že v podstatě každý primární lithiový článek se dá dobíjet, akorát se tato vlastnost nevyužívá a taky se to musí dělat s rozumem a nepoužívat velké nabíjecí proudy, jinak se článek může roztrhnout.
Solární článek nebude dávat nijak nebezpečný proud, takže si myslím, že tam můžeš dát obyčejnou CR2016, pokud vyřešíš napájecí přívody.
Co to je za hodinky? Stolní nebo náramkové? Moc ekologické to není, když je po dvou letech nutná výměna a navíc na to celý den svítíš lampou.
http://www.sanyo.com/batteries/pdfs/lithiumT_E.pdf
-
PavelFF
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
PCman píše:Pacičky žádná z baterii nemá je to normální knoflíková baterie s rozměrem 2mmX16mm.S tou lampou jsem to asi špatně napsal ty hodinky s tou baterii ještě pojedou asi 3-4roky(v papírech je napsáno že s novou baterii pojedou 10let)ale zkoušel jsem je mít pod lampou pro to abych zjistil jestli ukazatel ukáže plné nabytí.Ale neukázal, jen 66%
Co tohle: www.ges.cz/?page=index&or=sort&ipp=12&l ... ES07602757
Masob píše:Vyměnil jsem si baterii v hodinkách Casio a nic mi neukazují. Když jsem ji vyměňoval minule, tak vím, že se musely pomačkat nějaká tlačítka a pak to šlo, ale teď mačkám jak chci co chci pořád nejdou. Nevíte někdo jak na ně?
Ja mám Casio s DCF a tam sa po výmene baterky robí pinzetou RESET, vedľa baterky je nato určený kontakt, nemáš ho tam tiež?