Beat bez reklamy

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
TAKJAN

#16 Příspěvek od TAKJAN »

Ten Rebel je taky divný. Práskají tam fakt neposlouchatelný věci a vzápětí popmusic. Musí se ještě vyhranit:-))
Charos

#17 Příspěvek od Charos »

Rebel taky dost rotoval, ale zase Metallica k nedělnímu obědu mi výrazně zlepšila celkový dojem z oběda :D
Ad MetalGod: Poslouchal jsem netový Snakenet Metal Radio (jen a jen metal ve všech podobách bez reklam), ale bohužel skončili pro virový útoky. Stále hledám náhradu....
Budu testovat: http://www.play.cz/svetova-radia/metal/#
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Lukas-Peca »

Na Beatu nejsou reklamy? Že jsem si nevšiml :) Teď byl Beatoskop, před ním reklama na "sponzora" - hypoteční banku, a Beatoskop byl - o jejich hypotékách.

Jinak pro mě jedno z mála poslouchatelných rádií, opakování hudby je únosné, rozhovory s hosty bývají super. Při H&H přelaďuju :)
TAKJAN

#19 Příspěvek od TAKJAN »

Ale on je fakt téměř bez reklam, oproti dříve
Artaban001

#20 Příspěvek od Artaban001 »

TAKJAN píše:Ten Rebel je taky divný. Práskají tam fakt neposlouchatelný věci a vzápětí popmusic. Musí se ještě vyhranit:-))

To bych si dovolil tvrdit o Beatu. Buď mi uniká význam toho "beat", nebo melou z posledního. Některý skladby, co hrají by se spíš hodily třebas na Country rádio..
Hydrawerk

#21 Příspěvek od Hydrawerk »

No tak rock má mnoho podob. Nedávno tam hráli Kate Bush. https://www.youtube.com/watch?v=-1pMMIe4hb4
Někdy dávají klidně Dylana.
TAKJAN

#22 Příspěvek od TAKJAN »

Vždyť nemusí pořád rock. Občas to odlehčí, no
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“