Sw pro Nokia 225?
Moderátor: Moderátoři
Sw pro Nokia 225?
Ale když jsem se o totéž snažil u Ashe 206, nepodařilo se mě to spojit s PC. Ani přes Nokia Suite, ani přes Ovi Suite, ani přes Nokia PC suite.
Dokonce by tato 225 měla mít i BT profily pro přenos dat:
Základy připojení- Profily Bluetooth: Profil OPP (Object Push Profile) 1.1, Profil PBAP (Phonebook Access Profile) 1.0
Místní sdílení- Sdílení peer-to-peer: BT Slam
Specifikace tady: http://www.nokia.com/cz-cs/telefony/tel ... cke-udaje/
Zkus si ten Nokia Suite nainstalovat, třeba budeš úspěšný. Když ne, piš na Nokii a bombarduj je...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Přes Bluetooth jde z 6230 do 225 přenášet soubory i kontakty, ale pouze jednotlivě - a strašně pomalu... Zkopírovat kontakty z jiného zařízení je v menu 225, ale to zas odmítne 6230
Ale s tím připojením k PC, to je fakt divné že přímo v podpoře ukazují na Nokia Suite, přitom to nejede. Až budu mít chvilku a nějakou Ashu na stole, zkusím to.
On je to takový propracovanější telefon pro důchodce. Ale narozdíl od těch Aligátorů a jak se to všelijak jmenuje, se asi vůbec nelámou (neberu rozmlácené kryty a LCD nebo utopence).
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Někde na forech jsem našel, že PC suite je pro řadu 40+, ale 225 je řada 30+ a kompatibilita tam není.