Kit/sada/set často užívaných kondenzátorů i jiných součástek
Moderátor: Moderátoři
Kit/sada/set často užívaných kondenzátorů i jiných součástek
Když potřebuješ jeden kus 220µF/16V, tak jich kup taky 5ks.
Časem se ti ten set/kit/sada sejde v dílně sám.
Jsou to všechno korunové záležitosti, volným ležením se moc nemění, tak pokud máš dost místa, dělej to tak.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Podobné sady se dají sehnat s rezistory nebo keramickými kondíky, ale já osobně bych šel taky raději do postupného sbírání vlastní sady, jak navrhoval Michal22
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem si vytvořil různé sady, jak šel čas. Hlavně vytahováním z desek. Na náročnější použití to rozhodně není, ale mám jich tolik, že bych musel žít asi 500let, abych je spotřeboval. Jenže za 500let bych jich vypájel na dalších 10 000let.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
V dnešní spotřebce je to běžně a doma to člověk nejen nenajde, ale ani nenahradí.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Pokud bude potkávat i primární části impulzních zdrojů, použije i ty neobvyklé hodnoty napětí.
A na druhou stranu- spoustu elytů člověk nemusí zas tak dodržet- hlavně je to o pochopení zapojení a nějaké zkušenosti.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...