Nabízím AR 1982 - 2010

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
renda15

Nabízím AR 1982 - 2010

#1 Příspěvek od renda15 »

V rámci předvánočního úklidu nabízím za tabulku oříškové čokolády ročníky AR + PA (červené + modré). Něco kompletní, něco ne, pouze osobní odběr v Jablonci nad nad Nisou. Pokud by byl zájem tak přidám časopis Pilot z posledních cca 5 - ti let
renda15

#2 Příspěvek od renda15 »

Tak se pokouším ještě oživit toto téma, po svátcích směr sběrna.
EKKAR

#3 Příspěvek od EKKAR »

Sbal to a odvez to do nejbližší městský knihovny. I když to není komplet, oni archivujou celý ročníky a z vlastní zkušenosti vím, že některý nebyly k mání na vypůjčení, protože jim z nich lidi vyřezali stránky s DPS nebo rovnou celý čísla. I kdyby to ta jedna zrovna nepotřebovala, dá echo dalším po celý ČR a oni už si to mezi sebou vymění. Už dvakrát jsem takhle likvidoval pozůstalost po známejch bastlířích a vždycky co jsem z takovýhle "papírový veteše" nechtěl sám pro sebe, jsem udal v knihovnách - a nikdy jsem se nesetkal s odmítavým stanoviskem...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“