Prosím o radu, na tv color 347 mi nejde zvuk. Po připojení na euro skart a zapojení přes věž jde zvuk na věži normálně, ale v televizi přes koncový stupeň nefunguje. Na televizi nefungule ani ukazatel stavu hlasitosti. Věděl by někdo poradit, zda hledat závadu na nf.zes., nebo muže být i jinde. Děkují za každou radu. Bob Lidičky jste hodní, ale špatně jsem napsat typ TV. z původního označení 437 opravuji je to 347 a nemá ani na sluchátka vývod, ani vypínač pod dvířky. Mrzí mne táto chyba omlouvám se Všem, které jsem takto popletl bohus.mello@seznam.cz
Naposledy upravil(a) Bob123 dne 22 bře 2007, 11:23, celkem upraveno 2 x.
Vyzera to na modul Z. Zober schemu do ruky a meraj. Zavada moze byt okolo IO MDA4290V alebo v koncaku. Casto byvaju vadne kondiky, ale nevylucujem ani nazor o prispevok vyssie. Ak mas moznost zohnat si iny modul, tak ho pichni do Tvojho TV a budes mat istotu ci je to tam. Ten Tvoj radsej v dobrom TV neskusaj.
nemůžu si uvědomit jak je to zapojeno,ale jestli je tam repro od koncového zesil.oddelený elytem,tak na výstupu z IO musí být poloviční napětí než je napájecí. Pokud to tak není je určitě vadný koncový IO
Pozri na doske predvolby či není odpojeny konektor k repro a zmeraj repro ohmický, ako to už bolo pisane.
Sluchadla hrajú hlasno ?. reguluje aj hlasitosť zvuku?
Lidičky, jste moc hodní, že se snažíte poradit, ale já jsem blbě napsal typ TV. jde mi o color 347, ten nemá pod dvířky panelu vypínač zvuku ani přípojku na sluchátka. Byla tam raa kontroly repro- jdu to zkusit a pak budu teda měřit. Ještě jednou promiňte tu chybu jsem to zvoral... Díky
Bob123
jo, ještě jsem náhodou zabruslil do opravny, připletla se mi do cesty, vysvěrlil mi, že to většinou dělá 64 pinový procesor, oprava se neoplatí, protože vyjde tak na 2.000,- atd. ...Na schematu jsem ale našel IO se 40ti výstupy???