Chci se optat, jestli se s s tím problémem mizení nepřečtených příspěvků nějak za ten rok pohnulo? Dneska jsem otevřel Bastlírnu těsně před oběděm, prolítnul jsem "Vaše příspěvky", ale nestihnul jsem si projít všecky "Nové příspěvky od vaší poslední návštěvy" - a když jsem Bastlírnu rozkliknul po cca 2 hodinách - podotýkám, Operu jsem nezavíral, jen naběhnul spořič ve W7 !!! - jako "Příspěvek od vaší poslední návštěvy" mi vyběhnul jen jeden - tenhle:
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... 309#694309 (čas 13:21).
Všecky fóra, na kterejch si neprohlídnu konkrétní vlákno, mi zachovají u neotevřenýho příspěvku značku "Nepřečteno" (ať je to barva nebo nějakej symbol) i kdybych se 10¹²⁵x odhlásil a zas přihlásil, jen engine Bastlírny mi tenhle příznak smaže, tudíž když si něco nepřečtu hned, druhej den (respektive klidně už za hodinu, pokud se mi mezitím povede jakýmkoliv způsobem přijít o kontinualitu spojení mýho PC se serverem Bastlírny) už to, že do starýho vlákna někdo doplnil novej příspěvek nezjistím - pokud v tom vlákně nemám svůj příspěvek. Jenže ne všecky vlákna mám "poznačený" a i když by mě zajímaly, tak v nich nemám co dodat do diskuse.
OPRAVDU SE S TÍM BLBÝM MAZÁNÍM PŘÍZNAKU NEDÁ NIC UDĚLAT ????
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě

!!!