VF pojítka České pošty?
Moderátor: Moderátoři
VF pojítka České pošty?
A co vlastně ČP přes tyto pojítka běží? Klasická Wifi?
Díky
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
U většinou je to "Hughes Net"
- Přílohy
-
hughesnet.JPG- (71.14 KiB) Staženo 155 x
https://www.google.cz/maps/@49.1408597, ... e0!6m1!1e1
Je to opravdu pošta.
Ještě mě tak napadlo:
Nemohou přes to běžet i nějaké "platební terminály". Má tam zastoupení Poštovní spořitelna a taky Česká pojišťovna...
I když u bankomatů jsem si všiml, že bývají směrové (YAGI) antény. Třeba když je bankomat v metru, je to vedené kabelem do nejbližšího východu, a anténa bývá nad eskalátorama, nahoře.
Ano, je to ono, mezi těmi držáky konvertoru je nějaký píst či co. Tak si právě říkám, zda to neumí nějaké přenastavení vůči parabole.
Terminály přes to asi nejspíš běží.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Tak jsem si říkal, jetli o tom tady někdo nemá víc informací.
Třeba se ještě někdo ozve...
- ross4435897
- ross4435897
- Přílohy
-
1point2.jpg- (43.74 KiB) Staženo 97 x
A myslíš že kdybych to chtěl ukrást, tak bych se ptal na veřejném fóru a ještě napsal, kde se to nachází?
- ross4435897
Ty ses furt nepodíval na tu fotku z googlemaps, tak se nediv, že nevíš na co se ptám...
- Přílohy
-
Parabola.jpg- (21.38 KiB) Staženo 104 x
http://www.dslreports.com/forum/r23095920-Raven-.98m-round-dish-assembly-and-transmitter-mounting