Obnova dat?
Moderátor: Moderátoři
Obnova dat?
přeinstaloval jsem program AUTOCAD 2000 LT, no bohužel jsem zapomněl, že ve složce programu mám pár nějakých výkresů. Ty po přeinstalaci zmizely. Program je nainstalován do stejného umístění, jako byl dříve. Je možné v takovém případě ztracené výkresy ještě nějak zachránit?? Děkuji předem za odpovědi.
A kutilmile - nelituju tě
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Díky za dopovědi. Přeji všem úspěšný rok 2015.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Chce to zapnout zobrazování skrytých souborů a projít disk. Tam je kolikrát věcí, až se člověk diví, co všechno si ty wokna ukládají....
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Občas ale v těch dokumentech nadělají různé programy takový bordel (třeba mám složky "Data Aplikací", "Data Aplikaci" a "Application Data" a to jak na mém účtě, tak v "All Users" a i "Default User" - často duplicitní, to samé s "Nabídka Start") že se v tom nedá už moc vyznat - já do dokumentů nic neukládám (je to moc na ráně pro viry) a i tak tam mám přes 3500 složek, co si nadělaly programy
Potom jde vše automaticky na harddisk D: a při podělání systémového disku C: jsou dat stále čitelná na D:.
Nastavuji si i stahování v Mozzile či IE na D:/Downloads a nemusím to hledat někde zašité na C: